Business Viborg Innovation

Bliv en del af et ambitiøst innovationsmiljø i Business Viborg Innovation. Her har du mulighed for at leje en kontorplads og indgå i et stærkt arbejdsfællesskab.

Vidensdeling er i højsædet
Som en del af Business Viborg Innovation, kan du forvente et arbejds- og kontorfællesskab, hvor du kan gøre brug af viden og kompetencer inden for forretningsudvikling, strategi, salg, 3D-teknologier, brobygning til lokale, nationale og internationale aktører og meget mere.

Vidensdeling vil være i højsædet, og du vil få kendskab til erhvervslivet og blive en del af et stort netværk, du kan anvende til sparring, inspiration og forretningsudvikling.

Business Viborg Innovation har til formål at gøre det lettere at etablere og udvikle din virksomhed i Viborg-området.

Hvem er det for?
Business Viborg Innovation er for ambitiøse virksomheder og iværksættere, der beskæftiger sig med industrien – eksempelvis som leverandør, producent eller rådgiver. Innovationsmiljøet henvender sig både til den nye iværksætter, men også til den mere erfarne selvstændige virksomhed.

Pris for leje:

2.000 DKK + moms pr. skrivebord pr. måned.

Få en rundvisning og hør meget mere om innovationsmiljøet ved at kontakte forretningsudviklingschef Amin Barrada på tlf.: 54 33 55 14 eller send en mail til amba@buvi.dk 

Se billeder fra innovationsmiljøet herunder:

Kontorfælleskab
Arbejdsfællesskab
Innovationsmiljø
Frokost Rigtig
Kantine
Udendørs faciliteter
Kontorplads
Kontormiljø (2)

Lejere af Business Viborg Innovation

Billede på vej

Green Energy Solutions ApS
Billede på vej

Krogsdal Consult ApS