Energibevægelsen

Business Viborg har sammen med Viborg Stifts Folkeblad, FN17 Business, Vi er Viborg og Viborg Kommune igangsat et nyt initiativ, der skal hjælpe virksomheder med at reducere, optimere og omstille i forhold til den energikrise, vi står i.

Formålet med energibevægelsen er at oplyse og dele viden om energibesparelser og forbedringer. Det sker gennem fire møder, hvor virksomhederne bliver endnu klogere på området.

Læs mere om energibevægelsen HER. 

 

Energibevægelsen: Reducér – Optimér – Omstil

Tilbyder din virksomhed en løsning inden for energioptimering? Så hører vi rigtig gerne fra dig. Klik her og udfyld formularen. 

 

Virksomheder der tilbyder løsninger til energioptimering

mps-solutions

mps-solutions er en uvildig rådgiver og energistrateg.

Jeg kæmper for danske virksomheder.
Ved uvildig rådgivning sikres risikostyring på oplyst beslutningsgrundlag, mens I får en optimeret energistrategi, skarpe aftaler og styr på økonomien.

Har 16 års erfaring som trader, sourcing manager og et år som selvstændig rådgiver og energimægler.

Forhandler aftaler for kunder og hjælper med at optimere eller starte energistrategier i virksomheder.

Tilbyder rådgivning: https://www.mps-solutions.dk/

Tæthedskompagniet ApS

Tæthedskompagniet ApS består af erfarne energikonsulenter med en erhvervsuddannelse som tømrer el. murer samt teknisk baggrund som enten bygningskonstruktør eller ingeniører.

Vores kerneopgave er at udføre trykprøver, lækagesøgning m. røg og energimærkning af nybyggeri, derudover tilbyder vi også at udføre energimærkning af eksisterende byggeri, termografering af bygningen, samt energitjek af eksisterende byggeri ifm. energirenovering

Tilbyder rådgivning: https://taethedskompagniet.com/