24. maj: Grib momentum nu, og gør din indkøbsfunktion klar til købers marked

Grib momentum nu, og gør din indkøbsfunktion klar til købers marked

Hør hvordan du kan forberede dig optimalt til forhandlinger med dine leverandørerne. Lær hvilke gode argumenter du kan tage med i ”tasken” og forstå hvem du sidder overfor i forhandlingerne.

Indlægsholder er Dan Rohde fra virksomheden Valpro, der har en fortid som indkøbsdirektør i Danfoss og har stor indsigt omkring, hvordan man driver en indkøbsfunktion og skaber solid værdi på bundlinjen, noget der kan lade sig gøre i alle virksomheder, hvis man griber det rigtigt an.

Program:

  • Kl. 13.00 Velkomst og Rundt-om-bordet-networking
  • Kl. 13.35 Indlæg Dan Rohde
  • Kl. 14.35 Pause – Networking
  • Kl. 14.50 Indlæg Dan Rohde
  • Kl. 15.50 Afrunding og tak for i dag

Arrangementet er målrettet ejere, ledere og medarbejdere, der har brug for inspiration omkring, hvordan man kan optimere sin indkøbsfunktion og til personer, der arbejder med indkøb til dagligt, både direkte og indirekte. Det kan også være relevant for folk som sidder med produktion, logistik mv.

Tid: Onsdag d. 24. maj 2023 kl. 13.00 - 16.00

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms. Tilmelding er nødvendig!

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg og Lederne. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Ved vores arrangementer kan du forvente at indgå i faciliteret networkning om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv. Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Tilmelding nødvendig senest 22. maj

Tilmeld dig her

Arrangeret af Business Viborg i samarbejde med Lederne Midt-Nord

Bemærk at der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her