Henrik Hansen

 

Henrik Hansen

Erhvervsdirektør

Tel. +45 40134474

Mail: heha@buvi.dk

Positionering og markedsføring af Viborg som erhvervskommune er overskriften på Henriks primære virke.

Som erhvervsdirektør i landets næststørste og 9. mest folkerige kommune er der mange interesser at varetage – og mange forskellige platforme, hvor Henrik agerer repræsentant for det samlede erhvervsliv i Viborg Kommune.

Udover den daglige ledelse af Business Viborg samt den løbende dialog med Byrådet og kommunens administration, sidder Henrik aktuelt med i forskellige komiteer og bestyrelser, der har tæt forbindelse til de aktuelle udfordringer og de satsninger, som erhvervslivet, viden- og uddannelsesinstitutioner og Viborg Kommune står bag. Det gælder bl.a. Henriks virke som sekretariatschef for Hærvejskomitéen samt bestyrelsesposter i Center For Industri, Arsenalet – Viborgs samlingspunkt for animationsvirksomheder samt Forskerparken Agro Business Park i Foulum.

Derudover er Henrik initiativtager til – og nu ansvarlig for – Datacenter Industrien, en forening der samler danske og internationale virksomheder inden for datacenterindustrien.

Henrik har desuden kontakt til en række samarbejdspartnere – partnere som er afgørende aktører for vedvarende at kunne udvikle virksomheder og det generelle erhvervsklima i Viborg Kommune.

Endelig er Henrik tilgængelig for pressen, når der skal bringes perspektiv og nuancer ind i den aktuelle erhvervsdebat - såvel lokalt, regionalt som nationalt.