Business Viborg Iværksætternetværk

Formål
Formålet med Business Viborg Iværksætternetværk er at skabe et professionelt faciliteret netværk for iværksættere, hvor værdien i at netværke og have et fællesskab med ligesindede virksomheder er i fokus. Netværket skal være med til at styrke iværksætternes professionalisme samt kompetence- og forretningsudvikling gennem fagligt relevante oplæg, erfaringsudveksling med andre, inspiration og et stærkt fællesskab.

Iværksætternetværk

Målgruppe
Business Viborg Iværksætternetværk er for alle iværksættere og opstartsvirksomheder, der har et aktivt CVR-nummer og hvor virksomheden er under 8 år gammel. Det er således muligt at være en del af netværket fra start af virksomheden til og med det 7. leveår for virksomheden.

Struktur
Der vil i alt være seks møder på et år, hvor netværket inviteres til et fagligt/aktuelt oplæg med let spisning og muligheden for at netværke. De seks møder vil som udgangspunkt være tre netværksmøder med indlægsholder, to morgen- eller fyraftensmøder samt et socialt arrangement.

Engagement og fortrolighed
Vi forventer, at du engagerer dig i netværket og prioriterer at deltage i netværksmøderne. Jo mere du engagerer dig, jo mere vil du blive husket og blive tænkt ind i forskellige sammenhænge, der kan gavne din forretning. Møderne vil være fortrolige, så vi sikrer et forum, hvor der er plads til tillid, fortrolighed og udbytterige dialoger.

OBS! Medlemskab af Business Viborg Iværksætternetværk forudsætter medlemskab af Business Viborg, hvilket giver adgang til endnu flere fordele. Se kontingentsatser her.

Er du interesseret i at høre mere om netværket eller blive en del af det? Kontakt iværksætterkonsulent Ian Norman.