98A8434

Kom godt fra start

Som iværksætter i Viborg Kommune er du sikret hjælp og sparring hos Business Viborg. Der er mange ting at holde styr på som nystartet, og vi er til for at støtte dig igennem hele din iværksætterrejse. I Business Viborg kan du få 1:1 sparring og vejledning af erfarne virksomhedskonsulenter - helt gratis og uvildigt.

Hos Business Viborg arbejder vi både for iværksættere, for medlemmer og for Viborg. Vi arbejder stenhårdt på at skabe de bedste vilkår for at drive virksomhed i Viborg og omegn. Du kan forvente at blive en del af noget større, når du træder ind ad døren hos os.

Book et møde med en af vores iværksætterkonsulenter

Spørg vores iværksætterkonsulenter - de ved meget om iværksætteri og har svaret på mange af de spørgsmål, du ikke kan ”google” – og kan vi ikke svare på spørgsmålet, har vi en kollega, som helt sikkert kan være behjælpelig. Book et møde ved at udfylde din forretningsplan HER. 

Hvem er en iværksættervejledning for?

  • Iværksættere og selvstændige med et CVR nr. under 3 år.
  • Dig som gerne vil være selvstændig/iværksætter og mangler hjælp til at komme i gang med din iværksætteridé eller hjælp til at komme videre med din forretningsudvikling.

Du skal altid oplyse fulde navn, adresse og kontaktoplysninger for at booke en iværksættervejledning. Book en iværksættervejledning ved at udfylde din forretningsplan her. 

Hvad hvis mit CVR nr. er mere end tre år gammelt?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til Business Viborg, og høre hvilke andre muligheder, der kan bringes i spil for lige netop din situation.

Kontakt en medarbejder her