Ejerskifte og generationsskifte

At komme i gang med et ejerskifte er en stor beslutning. Der er mange overvejelser af både økonomisk, følelsesmæssig og ledelsesmæssig karakter. Og ofte står man meget alene med beslutningen.

Business Viborg står til rådighed som din uvildige og fortrolige sparringspartner. Vi har sparret med mange virksomhedsejere om ejerskifte og kender derfor de mange problemstillinger, du skal have med i dine overvejelser.

Generationsskifte

Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Hvordan skal din virksomhed værdisættes?
  • Hvordan finder du den rette køber?
  • Hvilke særlige regler og overvejelser skal jeg have ift. min familie og nære medarbejdere?
  • Hvilke interessenter skal involveres?
  • Hvornår er det rette tidspunkt at komme i gang?

Der kan være mange årsager til at et ejerskifte er aktuelt. Måske er markedet gunstigt lige nu, det kan styrke økonomien i virksomheden, du er klar til at trække dig tilbage eller måske begynde et nyt eventyr?

Særligt ved generationsskifte i familien kan der være mange personlige følelser på spil. Her er det særligt vigtigt at starte planlægningen i god tid, så der tages højde for alle perspektiver samt der er en klar ansvarsfordeling, så man undgår konflikter.

Uanset årsagen er det vigtigt at komme i gang i ordentlig tid, da det øger sandsynligheden for et godt og vellykket generationsskifte.

Undgå at stå alene med dine overvejelser. Vi har tavshedspligt og er klar til at tage en uformel snak med dig. Tag fat i os, og kom godt i gang med dit ejerskifte.

Book et møde med vores erhvervskonsulent Michael Freundlich og lad os hjælpe dig godt på vej! 

Kontakt Michael+ 45 23 26 63 92 eller send en mail til mifr@buvi.dk