Det fortæller iværksætterne om os

Søren Boiesen

Min virksomhed er medlem af Business Viborg, da det er med til at styrke mit netværk - ikke mindst lokalt i Viborg Kommune. Jeg har som iværksætter stødt på både små og store udfordringer, hvor det at trække på et godt netværk, har været vigtigt.

Via sparring, arrangementer og kurser har jeg mødt spændende, inspirerende og kompetente mennesker, som for mig både har gjort det nemmere og sjovere at være selvstændig. 

- Søren Bjerg Boiesen, Stifter og designer, BB Designmind

 

 

 

Hørbart

Når man har en idé, kan det være svært at vide, hvordan man kommer derfra til reel handling og det at starte en virksomhed. Her hjælper Business Viborg med at stille skarpt og stille de kritiske spørgsmål, som kan være svært selv at definere, for at kunne skabe en sund forretning.

Business Viborg har været med til at sætte os i kontakt med de rette personer inden for de områder, hvor vi manglede viden og kontakter. Blandt andet har vi her igennem fået kontakt til advokat og udvikler af en digital løsning til vores hjemmeside.

- Bettina og Stinne, Indehavere, Hørbart

 

 

 

Sibritech

Vi har deltaget i StartUp Info for iværksættere hos Business Viborg, og det hjalp os med at komme ordentligt i gang med opstarten af vores virksomhed. Derudover har vi brugt konsulenterne hos Business Viborg som en mentor-ordning, der med 1:1 sparring har hjulpet os i den rigtige retning.

Business Viborg har givet os et bredt netværk, som vi kan trække på, når vi har brug for det. Vi har eksempelvis også startet en erfa-gruppe med andre iværksættere, som også er en del af Business Viborg. 

- Simon og Brian, Indehavere, Sibritech

 

 

ejlskov.design

Som iværksættere har medlemskabet skabt værdi for os, fordi Business Viborg har været med til at forme ejlskov.design i den spæde start af vores forretningsudvikling. Som medlemmer i dag, som SMV organisation, har vi gavn af det netværk og de sparringspartnere, Business Viborg stiller til rådighed, som kan agere som uvildige sparringspartnere for os. De relevante tilbud, vi får i forhold til arrangementer, er også værdiskabende for vores forretning og vores videre udvikling.

- Tobias og Magnus Ejlskov, Indehavere, ejlskov.design

 

 

 

Chrims design DIY & butik

Ved at deltage i et af Business Viborgs kursusforløb for iværksættere, fik jeg grundlagt en viden, så jeg bedre kunne vurdere, om min forretningside kunne bære. Derudover har jeg, gennem netværk, fået etableret nye kontakter som har gjort, at flere projekter hurtigere kunne blive sat i værk. 

Jeg har fået et netværk, hvor vi stadig aktivt bruger hinanden. Vi bruger især hinanden til ideudveksling og til at knytte nye kontakter/forretningsforbindelser. 

- Christina Meidal Stilling, Indehaver, Chrims design DIY & butik

 

 

 

Betina 1

Der er mange beslutninger man skal træffe selv, når man starter som soloselvstændig. Business Viborg hjalp mig i min spæde start med at blive skarpere på min forretningsopbygning og prisstruktur.

Sidenhen har jeg valgt at fortsætte som medlem af Business Viborg, da det er med til at styrke mit lokale netværk, men også for at få mulighed for at deltage i de mange arrangementer, kurser og ikke mindst erfa-grupper, hvor man møder spændende, inspirerende og kompetente mennesker.

Det er med til at udvikle min viden, min motivation som soloselvstændig og mit netværk.

- Betina Poulsen, Indehaver af BeHelpful

 

 

 

Bettina

Da mit designstudio flyttede ind i BASE Business i Bjerringbro, blev jeg også medlem af Business Viborg. Jeg nyder godt af de tilbud Business Viborg har, og selvom jeg kun har boet i kommunen i et halvt år, har jeg allerede fået opbygget et lokalt netværk og arbejder på flere lokale kundeprojekter.

Business Viborg har mange gode tilbud om sparring, arrangementer og netværk, som jeg deltager i så ofte som muligt. Jeg vil anbefale både iværksættere og etablerede selvstændige at blive en del af Business Viborg. Netværk, sparring og vidensdeling er en absolut nødvendighed for at udvikle sig og overleve som selvstændig.

Bettina Skindstad, Indehaver, Finurligheder

Siden opdateres løbende

Kontaktinformationer
CVR nr.
Relevante informationer