Eksport

Mange taler om eksport og internationalisering - og det er der en god grund til. Det er vigtigt for at vækste din virksomhed, for lokalområdet og for Danmark. Har din virksomhed en ambition om at udvide til nye eksportmarkeder? Der er mange ting at forholde sig til, når du vil eksportere til udlandet. Hvilket marked er det bedste for dit produkt/service? Hvordan er reglerne i det pågældende land? Hvordan skal jeg forholde mig til kulturforskellene?

20180314 Eksport Flag Globus

Hos Business Viborg har du mulighed for at få vejledning og sparring til:

  • Internationalisering
  • Eksportmuligheder
  • Ordninger
  • Eksportfinansiering
  • Markedsindtrængning

Vi kan altid blive bedre til at sælge til udlandet. Og en af måderne vi kan blive bedre på, er ved at have det rette netværk og få inspiration fra andre virksomheder, der eksporterer. Derfor har Business Viborg etableret et eksport-netværk, der mødes én gang i kvartalet for at dele viden, erfaringer, muligheder og udfordringer om eksport til primært Norden og andre nærmarkeder. Det kan du blive en del af.

Vores erhvervskonsulenter står til rådighed som sparringspartnere, når du skal eksportere til udlandet. Vi fortæller dig ikke, hvad du skal gøre, men giver dig sparring til at du selv kan træffe en valid beslutning om din eksportrejse.

Book et møde med vores erhvervskonsulent Amin Barrada og lad os hjælpe dig godt på vej!