Logo EU Den Europæiske Socialfond Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Startup 24

Invester i din fremtid og realiser din drøm

StartUp 24 indgår i strukturfondsprojektet StartUp Viborg – Udvikling og styrkelse af iværksætterkulturen. Projektet er iværksat med midler fra EU's Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og har fokus på iværksætteri og jobskabelse samt selvstændig virksomhed og virksomhedsetablering.

Når du er en del af StartUp 24, bliver du undervist af kompetente undervisere, der ved, hvad det vil sige at arbejde som selvstændig. Du bliver undervist i alt fra forretningsmodeller, økonomi, salg, markedsføring, bæredygtighed og meget mere. 

Du bliver en del af et værdifuldt netværk med de andre deltagere, hvor I sparrer med hinanden på kryds og tværs. Tidligere deltagere fortæller, hvor stor betydning det har haft for dem at sparre med andre iværksættere og underviserne på forløbet.

Du får også tilkoblet en Business Coach fra erhvervslivet, der følger din rejse og giver dig gode råd med på vejen.

Det er en rigtig god mulighed for at udvikle din forretning endnu mere!

START UP 24 KØRER IKKE LÆNGERE! 

Er du interesseret i andre kurser, kan du kontakte vores iværksætterkonsulenter her eller blive skrevet op på vores iværksætterkontaktliste og modtage information om nye kurser og andet relevant information for iværksættere. Skriv dig op her

 

SE RESULTATER AF FORLØBET HER

 

 

Hvem er det for?

StartUp 24 Viborg retter sig mod iværksættere og opstartsvirksomheder, der har brug for udvikling, sparring, netværk og et godt boost i fællesskab med andre opstartsvirksomheder. Se indhold og program for de første 8 uger her. 

Det er både for førstartere og etablerede iværksættervirksomheder der er under 3 år.

Førstartere – er dig der har taget beslutningen om at starte egen virksomhed og som har en forretningsidé, du vil arbejde med og udvikle gennem forløbet.

Etablerede iværksættervirksomheder – er dig/jer, der har en opstartsvirksomhed, der er under 3 år gammel ved opstart på forløbet. 

Forløbet er for iværksættere fra hele Region Midtjylland. Du skal blot have mulighed for at komme til Viborg.

 

Hvordan er forløbet? - Dette forløb er et FAST TRACK forløb.

  • StartUp Basis
    8 ugers intensivt forløb, hvor du har 1 undervisningsdag om ugen, da det er et Fast Track hold, hvor der er undervisning om aftenen. Læs om Fast Track forløbet her: StartUp 24 Fast Track. Det gennemgående tema i undervisningsdagene bliver forretningsudvikling og du vil løbende blive udfordret på din forretningsmodel. En fast konsulent fra Business Viborg vil være den gennemgående konsulent, og eksterne rådgivere vil stå for oplæg og workshops, f.eks. indenfor salg, forretningsudvikling, markedsføring og FNs 17 Verdensmål.

  • StartUp Business Coach
    På sidste modul bliver du matchet med 3 andre iværksættere og kobles sammen med en erfaren erhvervsperson, der følger både den individuelle iværksætter, men også holdet af 4 iværksættere i op til 12 uger.

 

Hvorfor skal du bruge tiden på det?
Du får sat et skarpt fokus på din forretning, og udviklingen af din virksomhed bliver omdrejningspunktet gennem alle 3 moduler. Da du kommer til at deltage på hold med op til 15 deltagere, vil du og din opstartsvirksomhed indgå i et netværk og arbejdsfællesskab med ligesindede iværksættere, hvilket skaber muligheder for udvikling og positive synergier. Succesraten er langt større, når du har været på dette forløb.

 

Sådan deltager du

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig


Mød nogle af underviserne på StartUp 24:

Jesper Holm-Pedersen fra EINFACH

Mød Jesper Holm-Pedersen fra EINFACH, der underviser i økonomi på StartUp 24. 

Ole Hall fra Hall & Partners, underviser i salg

Mød Ole Hall fra Hall & Partners. Ole underviser i salg på StartUp 24. 

Anders Fransgaard coach og underviser i personlige kompetencer

Mød Anders Fransgaard fra Fransgaard Coaching. Anders underviser i personlige kompetencer på StartUp 24, hvor han gør brug af sin mangeårig erfaring inden for feltet. 

Sussanne Østergaard fra De-Average og Malene Yding fra Malene Yding, underviser i markedsføring

Mød Susanne Østergaard og Malene Yding fra marketinghelp.dk. De underviser i markedsføring på StartUp 24. Susanne og Malene er også selvstændige og har derfor et stort kendskab til iværksætterejsen. 

Bjarne Gedsted Hansen, underviser i Business Model Canvas BMC

Mød Bjarne Gedsted Hansen fra Lifewerk ApS, der vil undervise dig i forretningsmodeller og hvordan, du får succes som iværksætter ved at bruge forretningsmodeller rigtigt. 

Xenia Duffy, underviser i bæredygtighed og FN17 Verdensmål

Mød Xenia Duffy Obel fra Zeal, der underviser i FN 17 verdensmål og bæredygtige forretningsmodeller - set med iværksætterøjne. Lær hvordan du kan skabe en bæredygtig bundlinje i din virksomhed - også selvom du er helt nystartet. 

Hør mere om Business Coach forløbet: 

ANNE

Hør to Business Coaches fortælle om forløbet.

Hør iværksættere fortælle om deres deltagelse på StartUp 24:

Chris Billede

Hør Chris fortælle, hvad han har fået ud af StartUp 24.

Hørbart Billede 2

Hør Stinne og Bettina fortælle om deres oplevelse på StartUp 24.

Lene Mortensen fra Luni Smil

Lene (Luni Smil) fortæller om hendes forløb på StartUp 24. Lene fortæller om status på hendes forløb efter 2 uger, 7 uger og Business Coach forløbet. 

2021 04 21 15 39 57 Ejlskov Design Youtube – Google Chrome

Hør Tobias og Magnus fra Ejlskov Design fortælle om deres iværksætterkarriere og hvordan StartUp 24 har hjulpet dem videre.

Morten Rask

Hør Morten fortælle, hvad han har fået ud af StartUp 24.

Se tidligere deltagere

Hold 1
Hold 2

 

Hold 3
Hold 4
Hold 5
Hold 6
Hold 7