Made in Viborg prisen 2023

Vinder af prisen Made in Viborg 2023 er Adibus

Adibus er blandt de første i Europa, som har udviklet et system, der skal hjælpe den offentlige transport med at blive elektrisk drevne køretøjer.

Virksomheden er med Chargeplan med til at sætte Viborg på verdenskortet inden for grøn omstilling af den offentlige transport.

Markedspotentialet er stort og Adibus forventer at eksportere Chargeplan til store dele af Europa inden for den kommende tid.

 

Vinder Made in Viborg - Adibus

Indstillingskriterier Made in Viborg prisen

Prisen "Made in Viborg" tildeles et ekstraordinært produkt, koncept eller brand, der er blevet udviklet og/eller produceret inden for grænserne af Viborg Kommune. Kreativitet, nyskabelse og originalitet er afgørende faktorer for bedømmelsen.

Betydningsfuld nyhedsværdi: Det vindende produkt, koncept eller brand skal demonstrere en betydelig grad af nyhedsværdi. Dets evne til at introducere noget unikt på markedet og potentielt ændre eller berige branchen vil blive vurderet.

Potentiale på markedet: Prisen gives til noget, der udviser stærkt markedspotentiale, både nationalt og internationalt. Den nominerede skal kunne demonstrere en strategi for at nå ud til forskellige målgrupper og geografiske områder og skal have potentiale til at tiltrække kunder på tværs af grænser.

Styrkelse af branding for Viborg Kommune: Den nominerede skal have en positiv indvirkning på branding og image for erhvervslivet i Viborg Kommune som helhed. Produktet, konceptet eller brandet skal være en stolthed for lokalsamfundet og fungere som en repræsentation af det innovative potentiale inden for området.

Økonomisk bæredygtighed: Den nominerede skal kunne demonstrere en vis grad af økonomisk levedygtighed og bæredygtighed på lang sigt. Produktet eller brandet skal have realistiske udsigter til at opnå succes på markedet og bidrage til en positiv udvikling af lokalsamfundet.

Den endelige vinder af prisen "Made in Viborg" vil blive udvalgt af en uafhængig dommerkomité, der vil vurdere indsendte ansøgninger i henhold til de ovennævnte kriterier.

Prisen er en hyldest til det bedste af, hvad Viborg Kommune har at tilbyde i form af kreativitet, innovation og erhvervsudvikling.

De øvrige nominerede til prisen var Tinghallen A/S og Exolak A/S.

Læs portrætter af de nominerede her: https://viborg-folkeblad.dk/viborg/vuggen-for-succesen-stod-i-viborg

Hovedsponsor for Made in Viborg prisen er Ullits & Winther.

Dommerkomité Made in Viborg prisen 2023

  • Søren Christensen, Danmatic - Vinder af prisen 2022
  • Claus Søndergaard, Ullits & Winther – Hovedsponsor for prisen
  • Thomas Molsen, Geovent
  • Dan Bjerregaard, Svanerent
  • Thorbjørn Kjellerup, Bendixen Neon
  • Morten Allermann, Provendi
  • Claus Rønnow, Digital Heroes

Dommerkomitéen arbejder under fortrolighed og har intet kendskab til, hvem der har indstillet kandidaterne.

Tak til hovedsponsorer for Award Show 2023