En globus lavet af flag fra forskellige lande. Globussen repræsenterer eksport lande.

Alle taler om eksport og internationalisering - og det er der en god grund til. Det er vigtigt for at vækste din virksomhed, for lokalområdet og for Danmark.

Business Viborg arbejder både med virksomheder, der er ved at gøre sig parat til eksport og de mere erfarne eksportører.

Vi kan bidrage med værktøjer til, at du kan komme struktureret videre med din eksport samt med netværk og ordninger, der bringer dig hurtigere frem i processen.

Vil du gerne i gang med eksport, men skal have lidt hjælp til at komme i gang, kan du kontakte erhvervskonsulent på området Merethe Fonseca Wrang, der har et stort internationalt netværk, eksporterfaring og er opdateret med den nyeste viden. Merethe sparrer gerne med dig om din internationalisering og eksportmuligheder.

Også de mere internationale virksomheder er velkomne. Vi kan alle have brug for at udvide netværket med flere personer med et internationalt mindset og kontaktnet. Det kan være i forbindelse med man går ind i en ny branche eller en region, hvor kulturen er anderledes, eller hvor der er mulighed for at få støtte til at udvide sin eksport. Indimellem er det også bare en god idé at vende måden man eksporterer på med en udenforstående, der ser på virksomheden med andre øjne.