Business Viborg Karrierenetværk

For mange virksomheder kan det være en udfordring at sikre trivsel blandt yngre medarbejdere, hvis der ikke er andre yngre kolleger at spejle sig i, eller hvis man er ny i Viborg eller ny i jobbet. Dette netværkstilbud skal ses som en mulighed for at investere i de yngre medarbejderes faglige og personlige udvikling samt give dem mulighed for at blive en del af et netværksfællesskab og herved bidrage til deres generelle trivsel.

Målgruppe
Den yngre medarbejder i starten af sin karriere, som ønsker at udvikle sig fagligt og personligt gennem et stærkt netværksfælleskab med andre ligesindede.

IMG 0323

Netværkets indhold og omfang
I netværket afholder vi 6 årlige netværksmøder, som består af en kombination af virksomhedsbesøg og/eller virksomhedsoplæg samt faglige indlæg, der vil handle om forretningsudvikling, arbejdsliv, faglighed og karriere. Herudover har vi et stort fokus på gensidig sparring mellem netværkets medlemmer. Dette sker bl.a. gennem bordet-rundt samtaler og forskellige dialog øvelser. Vi vægter ligeledes et stærkt socialt fællesskab, som rækker ud over netværksmøderne.

Kontakt Annemarie Duus hvis du er interesseret i netværket, har spørgsmål eller gerne vil meldes ind. Hun kan træffes på andu@buvi.dk eller 25 37 40 63. Annemarie kan fortælle meget mere om netværket og afklare, om det er noget for dig eller din medarbejder.

IMG 2877

Program for 2024

Netværksmøde 1

Temaet for dette netværksmøde er ” Networking- Sådan udbygger du dit professionelle netværk”.

Her får vi besøg af Merethe Wrang, Head of Energy hos Danish Export Association, der har mange års erfaring i at netværke professionelt. Merethe vil fortælle om, hvordan du udbygger dit professionelle netværk. Vi får ligeledes besøg af Britt Roslyng fra Viborg Kommune, som har stor erfaring i brugen af LinkedIn som platform for at skabe og udbygge et professionelt netværk. Vi slutter dagen af med networking og fællesspisning.

Glæd dig til en spændende dag med inspiration, du kan tage med hjem og bruge i din egen virksomhed.

Dato: Torsdag d. 29. februar 2024 fra kl. 15.30 til kl. 19.00

Sted: Erik Ejegodsvej 16, 2.sal, 8800 Viborg Lokale 2.05

Tilmeld dig her

IMG 1270

Netværksmøde 2

Ryste sammen arrangement (dato fastsættes ved opstart)

Dette netværksmøde har som tema, at netværksgruppen skal rystes sammen og lære hinanden bedre at kende. Vi mødes ved Funhall, hvor vi skal deltage i forskellige sjove teambuilding aktiviteter. Dagen afsluttes med net-working og hyggelig fællesspisning

Dato: 21. maj fra kl. 15.30 til kl. 20.00

Sted: Funhall A/S, Venøvej 1, 8800 Viborg

Tilmelding her: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/753/ 

 

Netværksmøde 3

Temaet for dette netværksmøde er: (Ungt) Iværksætteri i Viborg

Iværksætterkonsulent og specialist Ian Norman kommer og fortæller om iværksætterlivet i Viborg, og hvordan iværksætteri understøttes i Viborg Kommune. Selvfølgelig skal vi også møde nogle vaskeægte iværksættere, som kommer og fortæller om deres inspirerende iværksætterrejse. Vi får besøg af Martin Dyrhøj fra Effecto Aps og Maja Maria Højgaard fra Chokolicius. De vil give os et indblik i deres vej som iværksætter med både udfordringer og sejre. Vi slutter dagen af med networking og fællesspisning.

Glæd jer til en spændende dag, som giver et indblik i iværksætterlivet i Viborg.

Dato: Onsdag d. 10. april 2024 fra kl. 15.30 til kl. 19.00

Sted: Erik Ejegodsvej 16, 3.sal, 8800 Viborg Lokale 3.02

Tilmelding her: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/775/

 

Netværksmøde 4

Temaet for dette netværksmøde er: Forretningsudvikling på et internationalt marked.

Til dette netværksmøde skal vi besøge Samson Agro, hvor Group CIO Carsten Abildgaard fortæller om virksomheden og om hans rolle som yngre CIO i en international virksomhed.

Glæd dig til et spændende netværksmøde, hvor vi får et indblik i, hvordan det er at arbejde som yngre leder i en international virksomhed. Dagen afsluttes med networking.

Dato: Mandag d. 27. maj 2024 fra kl. 14.30 til kl. 17.00

Sted: Vestermarksvej 25, 8800 Viborg.

Tilmelding her: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/776/

Netværksmøde 5

Temaet for dette netværksmøde er: Karriereforløb og karriereplanlægning

Hotelchef for PEAK 12; Natasja Icaca Madsen vil dele sin historie med os om den kometkarriere, hun har gjort sig. Fra i 2017 at være færdig udlært i hotelbranchen til i 2021 at blive hotelchef og i dag være øverste leder for 32 medarbejdere. Samme dag får vi besøg af rekrutteringskonsulent Sussi Lybecker, som vil fortælle om arbejdet med at talentudvikle og rekruttere. Vi slutter dagen af med networking og fællesspisning hos PEAK 12. Du kan se frem til en inspirerende dag.

Dato: Tirsdag d. 27. august 2024 fra kl. 15.30 til kl. 19.00

Sted: PEAK 12, Tingvej 12, 8800 Viborg

Tilmelding her: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/777/

Netværksmøde 6

Tema for dette netværksmøde er: Fra ide til koncept- Sæsonafslutning

Køkkenchef Sebastian Münter vil give os en indflyvning til restaurantkonceptet Det Glade Vanvid. Han vil give os indsigt i, hvordan konceptet blev til, og hvori dets succes ligger. Netværkets sæson nr. 3 afsluttes med networking og fællesspisning på restauranten.

Dato: Torsdag d. 7. november 2024 fra kl. 17.30 til kl. 21.30

Sted: Det Glade Vanvid, Tingvej 14, 8800 Viborg

Tilmelding her: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/778/

 

Pris for netværket

Virksomhedsbetaling: 6.000 DKK + moms pr. person.

Beløbet forfalder i november. Sker din indmeldelse i løbet af en netværksperiode, betales forholdsvist. Eventuel udmeldelse skal ske skriftligt til Annemarie Duus inden udgangen af september.

Kontakt Annemarie Duus hvis du er interesseret i netværket, har spørgsmål eller gerne vil meldes ind. Hun kan træffes på andu@buvi.dk eller 25 37 40 63. Annemarie kan fortælle meget mere om netværket og afklare, om det er noget for dig eller din medarbejder.

OBS: Netværket optager kun medarbejdere ansat indenfor Viborg Kommunes geografiske område.

Billeder fra karrierenetværket:

IMG 1270
IMG 3204
IMG 0110
IMG 0433