Åbent Hus - Har du lyst til at se et EU-finansieret projekt i Viborg?

StartUp 24 Viborg iværksætterne der sidder og sparrer med hinanden

Så skal du med til Åbent Hus hos Business Viborg. EU ønsker at komme tættere på mennesket og borgerne i din region, så derfor vil de gerne vise, hvilke projekter der aktuelt er i din region.

Hos Business Viborg har vi et EU-finansieret projekt, der skal hjælpe iværksættere videre med deres forretningsudvikling. Projektet er finansieret af EU's Socialfond og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse og skal være med til at udvikle og vækste iværksættere i Viborg Kommune og Region Midtjylland.

Vi har allerede haft 58 deltagende virksomheder på indtil nu 4 hold og 2 starter her i august og september.

Virksomhederne har fået udvidet deres kompetencer gennem undervisning inden for bl.a. forretningsmodeller, økonomi, markedsføring, salg og bæredygtig forretning. Flere iværksættere fortæller, at forløbet har haft stor betydning for deres forretningsudvikling og videre iværksætterejse.

Logo EU Den Europæiske Socialfond Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Startup 24

Kom forbi Business Viborg og se, hvordan et EU-finansieret projekt arbejder i dit nærområde. Du kan møde projektleder Ian Norman fra Business Viborg, der kan fortælle om samarbejdet med EU, og hvad vores iværksættere helt konkret har fået ud af det EU-finansierede forløb. Denne eftermiddag vil du også møde nogle af de iværksættere og opstartsvirksomheder, der har deltaget i projektet.

Det foregår torsdag d. 16. september fra kl. 14-18, hvor du kan komme forbi, når det passer dig. Vi sørger for kaffe/the og lidt sødt til ganen. 

 

TILMELD DIG HER

 

 

Europe In My Region 2021 Pin Danish