Befri Preben … og få en fest på arbejdet d. 17. sept.


Tid: Tirsdag d. 17. september 2024 kl. 14.00 - 16.30

Sted: Annonceres senere

Tilmeld dig her

Arbejdslivet er ofte præget af unødvendigt brok og konflikter, der tapper os for energi. På trods af ønsket om et positivt arbejdsmiljø smitter vi let hinanden med negative følelser og stress.

I Rikke Østergaards nyeste bog og foredrag, “Befri Preben … og få en fest på arbejdet”, dykker hun dybere ned i, hvordan vi kan minimere følelsesforurening og skabe et mere motiverende og glædesfyldt arbejdsmiljø.

I opfølgeren til “Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben” deler den anerkendte erhvervssociolog redskaber til at befri sig selv fra konflikter, brok og alt det, der kan dræne vores energi. Rikke Østergaard opfordrer til at tage sin følelsesøkonomi lige så alvorligt som sin bankkonto, samtidig med at hun guider til effektiv forventningsafstemning både internt og eksternt.

Foredrag Rikke Østergaard - Befri Preben

Rikke Østergaard kaster også lys over de fire klassiske persontyper, kendt som “Preben-typerne”, og demonstrerer, hvordan vi alle kan arbejde bedre sammen på trods af vores forskelligheder. “Befri Preben … og få en fest på arbejdet” er ikke blot en analyse af udfordringerne i højforventningssamfundet, men en guide til personlig og kollektiv trivsel på arbejdspladsen.

Foredraget er uundværligt for ledere og medarbejdere, der søger større indsigt og effektivitet i det moderne arbejdsliv. Det er også et must-have og supplement for dem, der allerede har læst den første bog om Preben eller hørt foredraget på baggrund af den, men kan lige så vel nydes selvstændigt.

Om foredragsholderen
Rikke Østergaard er uddannet sociolog og specialiseret i arbejdsmiljø og mentalsundhed.

Hun er bestseller forfatter til flere bøger, der handler om, hvordan vi alle kan leve et bedre liv og ikke mindst få et arbejdsliv, der er stressfrit, med høj motivation, bedre samarbejde og mere arbejdsglæde.

Tid: Tirsdag d. 17. september 2024 kl. 14.00 - 16.30

Sted: Annonceres senere

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Networking

Ved vores arrangementer kan du forvente at indgå i faciliteret networkning om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv. Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se her

Deltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik. Til visse arrangementer udsendes deltagerlister på forhånd til deltagerne, så de kan planlægge, hvem de ønsker at komme i kontakt med ved mødet. Hvis du som deltager ikke ønsker at stå på en deltagerliste, skal du gøre opmærksom på dette i forbindelse med tilmelding.

Se hvordan vi beskytter dine data her