13. september: Forstå fremtiden: Foredrag med Anne Sophia Hermansen

Forstå samtiden

Det slår gnister mellem generationerne. De unge kalder de ældre for boomers, og de ældre kalder de unge for curlingbørn. De unge bliver forargede, når de ældre siger “neger”, og de ældre forstår ikke, at unge tager sådan på vej af et lille klap i måsen. De kan jo bare sige fra.

Samtiden er præget af konflikter om sexisme på arbejdspladsen, og selv en lille flødeis med syltetøj og chokoladeovertræk kan udløse stærke følelser.

Anne Sophia Hermansen - Foredrag Forstå fremtiden

Hvad er det, der foregår? Og hvordan bygger vi bro mellem generationerne, så vi alle kan være i samme lokale? Det gør vi ved at forstå vores samtid og lære at navigere mellem krænkelse og dannelse.

Anne Sophia Hermansen har i mange år været chef for medarbejdere mellem 22 og 82 år og ved, hvad der motiverer de forskellige generationer – og demotiverer dem.

Hun har desuden et klart blik for, hvad fremtidens medarbejdere forventer af deres leder: Vedkommende skal inspirere til et godt liv. Intet mindre.

Tid: Onsdag d. 13. september 2023 kl. 13.30 - 16.00

Sted: BDO Lounge, Tingvej 7, 2. sal, 8800 Viborg

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms. Tilmelding er nødvendig!

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg og Lederne. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Ved vores arrangementer kan du forvente at indgå i faciliteret networkning om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv. Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Tilmelding nødvendig senest 7. september

Tilmeld dig her

Arrangeret af Business Viborg i samarbejde med Lederne Midt-Nord

Bemærk at der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her