18. april 2023: Virksomhedsbesøg Geovent


GEOVENT – På rejse mod internationalisering

Geovent producerer løsninger til udsugning og ventilation, og virksomheden er eksperter i udsugning af dampe, udstødningsgasser, støv m.v. i industrien, autoværksteder, militære installationer, og mange andre steder, hvor mennesker kan blive udsat for skadelige stoffer. På fabrikken i Løgstrup er et højt serviceniveau og kvalitet i højsædet hos de mere end 30 ansatte.

Geovent - ren luft - ren fornuft

Et professionelt teknisk salgsteam guider og vejleder kunder og samarbejdspartnere til at finde den bedste løsning på deres udsugningsproblem.

Internationalt og bæredygtigt

Geovent har udvalgt 3 af FN’s 17 Verdensmål, og en plan er igangsat for at gøre en endnu større forskel – socialt og for miljøet. De fleste af Geovents produkter er i sig selv med til at understøtte nogle af FN’s 17 Verdensmål og med et CO2 regnskab som udgangspunkt, arbejdes der på reduktion af miljøbelastning fra både produktion og produkter.

Geovent har eksporteret i mange år, og har en vision om at vækste og udvikle dig til at blive en international virksomhed.

Tag med på besøg hos Geovent og hør mere om tankerne bag vækstplanen, og hvordan den udmøntes.

Tid: Tirsdag d. 18. april 2023 kl. 9.00 - 11.00

Sted: GEOVENT A/S, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup

Hvad koster det? Gratis og forbeholdt medlemmer. Tilmelding er nødvendig!

OBS: Der er plads til 30 deltagere ved dette besøg og én pr. virksomhed.

 

Tilmelding nødvendig senest 13. april 2023

Tilmeld dig her - OBS max én deltager pr. virksomhed.

Bemærk at der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her