26. oktober: Industritræf 2023

 

Business Viborg sætter i samarbejde med Dansk Industri fokus på en række af meget aktuelle emner, så som udfordringer med supply chain, diversitet i bestyrelser og ledelse samt oplæg om teknologi med fokus på kunstig intelligens, 3D og automation, og sidst men ikke mindst fokus på nye strategier i nye tider.

Målgruppen for Industritræf er virksomhedsejere, direktører, bestyrelsesmedlemmer og ledere.

Industri digitalisering

Formålet med Industritræf er at samle topledelsen fra industrien til en formiddag med inspiration inden for aktuelle temaer, der påvirker virksomhedernes strategi.

Det endelige program er lige på trapperne, og vi kan allerede love, at du kan opleve en række spændende og inspirerende indlægsholdere samt møde kolleger fra erhvervslivet i Viborg og omegn.

Tid: Torsdag d. 26. oktober 2023 kl. 8.00 - 12.30

Sted: Viborg - Adresse annonceres

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms. Tilmelding er nødvendig!

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg og DI. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Ved vores arrangementer kan du forvente at indgå i faciliteret networkning om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv. Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Tilmelding er nødvendig

Tilmelding er endnu ikke åben

Arrangeret af Business Viborg i samarbejde med Dansk Industri

Business Viborg

Business Viborg

Bemærk at der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her