Virksomhedsbesøg 2. november 2022 kl. 14.00 hos Karup Kartoffelmelfabrik


Fra kartofler til mel

Karup Kartoffelmelfabrik forvandler hvert år kartofler til hvidt kartoffelmel. Hele årets produktion fremstilles i perioden fra august til december. Det færdige produkt opbevares i fire store siloer, så der løbende kan udleveres kartoffelmel til kunderne igennem hele året.

I løbet af de seneste 10 år er Karup Kartoffelmelfabrik vokset til dobbelt størrelse, og der arbejdes forsat ud fra en vækstbaseret strategi.

Karup Kartoffelmelfabrik Silo

Karup Kartoffelmelfabrik

  • Forarbejder kartofler til kartoffelmel og kartoffelprotein på en bæredygtig måde.
  • Bakker op om Landbrug og Fødevarers vision om en klimaneutral dansk fødevareproduktion senest i 2050 med samme eller større produktion.
  • Ønsker at producere kartoffelmel og kartoffelprotein på den mest klimaeffektive måde i verden.
  • Arbejder til stadighed for at forbedre produktionen på en bæredygtig og ressourceeffektiv måde.
Karup Kartoffelmelfabrik - ny fabrik 2020

Kartofler og de deraf producerede fødevareingredienser er i relation til flere af FN’s Verdensmål et ”godt produkt” og i forlængelse heraf ønsker Karup Kartoffelmelfabrik at leve op til FN’s Verdensmål for bæredygtighed inden for mad, vand, energi, klima, ansvarlig produktion og madspild.

Kom med til rundvisning – midt i arbejdstiden og i virksomhedens travleste periode – og se og hør, hvordan der arbejdes på fabrikken samt om fabrikkens historie, udvikling og fremtidsplaner.

Tid: Onsdag d. 2. november 2022 kl. 14.00 – 16.30

Sted: Karup Kartoffelmelfabrik, Engholmvej 19, 7470 Karup

Virksomhedsbesøget er gratis og forbeholdt medlemmer. Der er et begrænset antal pladser, og derfor max en deltager pr. virksomhed.

Tilmeldingsfrist 27. oktober

Tilmeld dig virksomhedsbesøget her

Arrangeret af Business Viborg i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA.

Der opkræves et no-show gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her