22. juni kl. 15.00-17.00: Kick-off møde for Business Viborg Iværksætternetværk

Et iværksætternetværk har stor værdi, da det giver mulighed for at være en del af et fællesskab med ligesindede virksomheder, hvor sparring, inspiration og faglige oplæg er med til at styrke forretningsudvikling og motivation. 

Derfor etablerer Business Viborg et iværksætternetværk for alle iværksættere og opstartsvirksomheder, der har et aktivt CVR-nummer og hvor virksomheden er under 8 år gammel. Formålet med Business Viborg Iværksætternetværk er:

 • at skabe et professionelt faciliteret netværk for iværksættere, hvor værdien i at netværke og have et fællesskab med ligesindede virksomheder er i fokus.
 • at styrke iværksætternes professionalisme samt kompetence- og forretningsudvikling gennem fagligt relevante oplæg, erfaringsudveksling med andre, inspiration og et stærkt fællesskab. 

Vi inviterer til et kick-off møde d. 22. juni, hvor du kan komme med input til hvilke temaer, der skal være på dagsorden.

Agenda:

 • 15.00 Kaffe & velkommen
 • 15.15 Rundt-om-bordet / Kort introduktion
  v/alle
 • 16.00 Hvilke temaer skal vi behandle i netværket?
  v/Ian Norman, Business Viborg
 • 16.40 Rammer for netværket
  v/Ian Norman, Business Viborg
 • 16.55 Næste møde
 • 17.00 Tak for i dag

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Tilmelding til kick-off mødet er nødvendigt senest d. 19. juni 2022. TILMELD DIG HER 

Det er gratis og uforpligtende at deltage i kick-off mødet.

Ønsker du efter mødet at blive en del af Business Viborg Iværksætternetværk, forudsætter det indmeldelse i Business Viborg, som vil give endnu flere fordele. Se kontingentsatser her

Læs mere om Business Viborg Iværksætternetværk her. 

For flere oplysninger om opstartsmødet eller Business Viborg Iværksætternetværk, kontakt Ian Norman, tlf. 50 71 51 15, iano@buvi.dk


   
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her