Kick off: PRO – Netværket for [Solo]Selvstændige d. 12. sept.


Tid: Torsdag d. 12. september 2024 kl. 14.00 - 16.00

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Tilmeld dig her

Gør dig klar til det store kickoff hos Business Viborg. Det bliver en eftermiddag fyldt med netværk, inspiration og muligheden for at møde ligesindede selvstændige.

Dagens program opdateres.

Iværksætternetværk

Business Viborg lancerer et unikt netværk designet specielt til de modige soloselvstændige og små virksomheder, der - trods måske mange år som selvstændige - stadig betragter sig selv som unge og dynamiske.

Velkommen til PRO – Netværket for [Solo] Selvstændige!

Dette netværk henvender sig primært til to grupper: den soloselvstændige, der søger ”kollegaer” til tværfaglig sparring og udvikling, samt den selvstændige ejerleder med et par ansatte, der mangler inspiration og fællesskab.

I dette netværk får du chancen for at være en del af et fællesskab, hvor networking og personlig vækst er i

Hvorfor PRO – Netværket?

  • Netværksmøder: Mød op ca. hver 6. uge til både morgen- og fyraftensnetværksmøder, hvor du kan deltage i engagerende samtaler, små workshops om aktuelle emner eller få sparring på konkrete udfordringer.
  • Forskellige mødeformer: Oplev alt fra intense dialoger mellem deltagerne til praktiske workshops og målrettet sparring.

Deltagelse kickoff er gratis.


Fotos
 fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - 
blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Til visse arrangementer udsendes deltagerlister på forhånd til deltagerne, så de kan planlægge, hvem de ønsker at komme i kontakt med ved mødet. Hvis man som deltager ikke ønsker at stå på en deltagerliste, skal du gøre opmærksom på dette i forbindelse med tilmelding.

Se hvordan vi beskytter dine data her