Værktøjskursus 11. maj: Kultur og adfærdsudvikling på arbejdspladsen


Kultur og adfærdsudvikling

Der findes ingen facitliste for en "korrekt" virksomhedskultur. Alle virksomheder er forskellige, men du får brug for et konsekvent og stærkt sæt værdier, hvis du vil forblive konkurrencedygtig i den nærmeste fremtid. 

Det bliver kun vigtigere fra nu af!

Fordelene ved en stærk kultur
For det første er der klare fordele ved at have en stærk, samlet virksomhedskultur, der ligger til grund for din virksomheds aktiviteter:

Identitet. Kultur bidrager til din virksomheds identifikation og værdier. Hvis din virksomhedskultur f.eks. prioriterer at sætte og opfylde mål, vil dine medarbejdere være mere tilbøjelige til at sætte og opfylde deres egne mål. Det er en god måde at sætte og fastholde medarbejdernes retning på, og uden det, er det svært at holde din virksomheds værdier sammenhængende.

Fastholdelse. En stærk virksomhedskultur tiltrækker talent og, endnu vigtigere, bevarer dette talent. Når folk føler, at de tilhører en organisation, er de mere tilbøjelige til at blive i virksomheden på lang sigt.

Mads Winther - Intenz

Image. Virksomhedskultur øger din brandidentitet. Hvis du behandler dine medarbejdere godt, og I har god atmosfære i dagligdagen, vil dine kunder se din virksomhed som et godt brand.

På dette værktøjskursus har vi fokus på

  • Hvordan vi laver den bedste kultur.
  • Hvordan kultur kan fastholde og tiltrække.
  • Hvordan vi arbejder med udvikling af adfærd og træning af medarbejdere.

Indlægsholder Mads Winther fra Intenz

Mads Winther har arbejdet med salg- og kommerciel udvikling i mere end 20 år. Mads har udover arbejdet som konsulent, fungeret som ekstern lektor på Universitetet i Aarhus med fokus på den praktiske del af arbejdet med strategi og ledelse.

I de seneste 15 år har Mads været partner i Intenz, hvor missionen er at arbejde med at få mennesker og organisationer til at vokse gennem fokus på passion, performance og resultater.

Tid: Onsdag d. 11. maj 2022 kl. 13.00 - 16.00

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Hvad koster det? Medlemmer: Gratis Øvrige: 995 kr. + moms

Arrangementet er gratis for medlemmer af Business Viborg. Andre kan deltage som gæst mod betaling. Ved indmeldelse i Business Viborg i den efterfølgende uge, refunderes deltagerbetalingen.

Netværk har en høj prioritet hos Business Viborg
Som deltager i et arrangement hos os kan du forvente at indgå i faciliteret networking om dagens tema med ejere, ledere og medarbejdere fra det lokale erhvervsliv.

Netværk er med til at skabe hurtigere udvikling af din forretning og din personlige udvikling.

Tilmelding nødvendig senest 8. maj 2022

Tilmeld dig her

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.