1. juni 2022 kl. 9.00- 11.00: Opstartsmøde for E-commerce Netværk

Salg af produkter og services online samt generering af kundeemner via websites

Nytter det at have det mest fantastiske produkt eller service, hvis der ikke er nogen, der finder ud af det ved at ”Google”, websitet ikke konverterer interesserede til købere eller webshoppen ikke fungerer optimalt?

I nogle tilfælde lykkes man alligevel, men lærepengene kan være dyre! Og muligheden for at udvikle sin forretning succesfuldt via E-commerce er betydelig større, hvis man gør det rigtigt (mestrer disciplinen) og man har et kompetent netværk at sparre med!

Hos Business Viborg oplever vi, at flere medlemsvirksomheder har en øget interesse for at udveksle erfaringer og få inspiration indenfor E-commerce. Et emne, der vedrører salg af produkter og services online samt generering af kundeemner via websites.

Vi inviterer derfor til opstartsmøde med henblik på at etablere et E-commerce Netværk, d. 1. juni 2022.

Business Viborg faciliterer netværket og netværket er for dig, der søger nye kompetente input og er indstillet på at erfaringsudveksle og dele knowhow om E-commerce. Du arbejder fuld- eller deltid med E-commerce i en handels-, service eller produktionsvirksomhed og søger netværk med ligesindede.  Netværket er ikke et salgsnetværk.

Agenda:

09.00                 Kaffe & velkommen

09.15                  Rundt-om-bordet / Kort introduktion

                             v/alle

10.00                  Hvilke temaer skal vi behandle i netværket?

                             v/Merethe Wrang, Business Viborg

10.40                  Netværkets format, rammer, formål og økonomi

                             v/Merethe Wrang, Business Viborg

10.55                  Næste møde

11.00                  Tak for i dag

 

Sted: Business Viborg, Erik Ejegods Vej 16, Konferencelokale 3. sal, 8800 Viborg

Tilmelding til opstartsmødet er nødvendigt og sker her, senest d. 24. maj 2022: https://businessviborg.nemtilmeld.dk/660/

Du er velkommen til at deltage i opstartsmødet, selvom din virksomhed endnu ikke er medlem af Business Viborg. Ønsker du efter mødet at blive en del af E-commerce Netværket, forudsætter det en indmeldelse. Se kontingentsatser her: https://businessviborg.dk/for-medlemmer/kontingent/

For flere oplysninger om E-commerce Netværk, kontakt Merethe Wrang, tlf. 20847863 mewr@buvi.dk


   
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her