3. oktober 2022 kl. 17.00 til 19.30: StartUp Info: Online markedsføring mm. 

Business Viborg afholder StartUp info den første mandag hver måned for iværksættere og opstartsvirksomheder.

Resten af 2022 og hele 2023 vil StartUp Info kører i en ny udgave. Det nye StartUp Info bliver med skiftende og aktuelle temaer fra gang til gang. Det nye StartUp Info vil stadig være en månedlig informationsaften for iværksættere og opstartsvirksomheder, men vil fra gang til gang have et nyt og aktuelt tema. Denne aften er temaet: Online markedsføring mm. 

Online markedsføring mm. 
At drive en virksomhed i dag, kræver høj grad af tilstedeværelse på online medier. Denne temaften har fokus på online markedsføring man som opstartsvirksomhed, men også som mere etableret virksomhed, er nødt til at foretage løbende. Aftenens faglige oplæg kommer fra Tobias Ejlskov fra ejlskov.design der vil tale ind i online markedsføring og sociale medier som markedsføringskanaler, samt e-commerce. Tobias har stor erfaring på området, da han til daglig rådgiver kunder inden for både online markedsføring og e-commerce, så du kan forvente at blive godt klædt på og få ny inspiration til at arbejde med online markedsføring i din egen virksomhed.

Aftenens inspirationsoplæg er med Anelise Severinsen, der fortæller om sin iværksætterrejse fra at være en markedsføringsvirksomhed til i dag at have en virksomhed, der udgiver bageopskrifter og i høj grad anvender de sociale medier som salgsplatform.

Denne aften kan du også møde andre iværksættere, der har den samme interesse for online markedsføring og iværksætteri som dig. Måske du finder nye bekendtskaber, kontakter eller sparringspartnere.


PRIS: StartUp Info er gratis. 
TILMELDING: Nødvendig - Tilmeld dig her

Sted: Base Business Bjerringbro, Baldersvej 10-12, 8850 Bjerringbro

Kontakt Business Viborg på tlf. 87255151 for yderligere information.

Deltagelse er gratis - tilmelding nødvendig senest 3. oktober kl. 12.00

Tilmeld dig StartUp Info herDeltagerliste fra arrangementet bliver gemt i vores database til intern statistik. Se hvordan vi beskytter dine data her