Virksomhedsbesøg 15. september hos Ravendo Randersbøren A/S

Ravendo Randersbøren A/S ligger på Klokkestøbervej i Viborg. Her beskæftiger den knap 40 medarbejdere fordelt på lager, produktioner, værksted, salg og administration. Ravendo Randersbøren blev grundlagt i 1946 og kan således fejre 75 års jubilæum i år.

Historien er lang og favner fra den spæde start autodele og kælke, til et bredt produktsortiment i dag med både sækkevogne og trillebøre til private og erhverv; og lagervogne, transportvogne og elektrisk drevne produkter, der henvender sig til byggebranchen.

Glæd dig til et besøg hos Ravendo Randersbøren og få et indblik i en dansk familieejet fabrikationsvirksomhed, der det sidste år har fået nye ejere, ny bestyrelse og har øget fokus på både miljø og eksport – midt i en tid med Corona. Du kan læse om virksomheden her: https://www.ravendo.com/ 

Program
Kl. 14.00 Velkomst og rundvisning

Kl. 15.00 Ravendo Randersbøren fylder 75 år.

- Historien om Ravendo Randersbøren
- Ravendo Randersbøren i dag

Kl. 15.45 Afslutning

Tid: 15. september 2021 kl. 14.00 - 16.00

Sted: Ravendo A/S, Klokkestøbervej 3-5, 8800 Viborg

Arrangeret i samarbejde med IDA Vestjylland.

Af hensyn til virksomhedens planlægning beder vi dig melde afbud i god tid, såfremt du er blevet forhindret i at deltage. Gør vi det, vil no-show gebyr ikke blive faktureret. I modsat fald vil du modtage en faktura på kr. 500.

 
 
Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her

Tilmeldingsfrist 12. september 2021

Tilmeld dig her