Virksomhedsbesøg Selektro d. 27. nov. 2024

Selektro A/S - Præcision og kvalitet

Tid: Onsdag d. 27. november 2024 kl. 8.45 - 11.00
Sted: SELEKTRO A/S, Erhvervsvej 33, 9632 Møldrup

Tilmeld dig her

Glæd dig til et besøg hos den højteknologiske elektronikvirksomhed Selektro, der ligger i Møldrup.

 

Virksomhedsbesøg Selektro

Elektronikvirksomheden opererer inden for EMS-ydelser (Electronics Manufacturing Services), der tilbyder en bred vifte af produktionsopgaver. Dette gør det muligt for virksomheden at levere totalløsninger til kunderne, lige fra idéfasen til det færdige produkt med efterfølgende volumenproduktion.

Desuden tilbyder virksomheden udviklingsservices inden for hardware og software, der skræddersyes til kundens behov. Dette omfatter elektroniske styringer, proceskontrol og dataopsamling designet til at håndtere fysisk belastende og krævende miljøer.

Selektro producerer avancerede printkort til elektronik, og virksomhedens SMT-maskiner (Surface Mount Technology) med komponentstyring og vision kontrol sikrer en meget høj standard inden for SMD-montage, som oversat til dansk kan betegnes som ”Overflademonteringsteknologi. Den topmoderne SMD-afdeling bruger avancerede Pick & Place Robotter, røntgenudstyr samt lagerautomater med integreret ERP-styring.

Gennem efterfølgende lodning med nitrogen - både reflow- og bølgelodning - fastholdes det høje kvalitetsniveau i elektronikmontagen på den mest optimale måde.

Selektro A/S er et dansk privatejet selskab, og bag firmaet står erfarne branchefolk med lang international produktionserfaring.
Virksomheden tilbyder et kundeorienteret forretningskoncept baseret på kompetente medarbejdere, kompetent rådgivning og projektstyring samt en stærk automatiseret produktionsplatform samt en effektiv logistik.

Tid: Onsdag d. 27. november 2024 kl. 8.45 - 11.00
Sted: SELEKTRO A/S, Erhvervsvej 33, 9632 Møldrup

Hvad koster det? Gratis og forbeholdt medlemmer. Tilmelding er nødvendig!

Tilmeld dig her

Læs om virksomheden her: https://selektro.dk

Der opkræves et no-show gebyr ved udeblivelse uden afbud.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil, som du kan se herDeltagerliste bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her