Årets Networker i Ledelses Forum

Han giver altid god energi til møderne. Han er god til at vise interesse for dem, han taler med. Han er dygtig til at give konstruktive input og sparring. Det er nogle af de flotte ord om, hvorfor Christopher Bering er kåret til Årets Networker i Ledelses Forum.

Merethe Wrang der overrækker Årets Networker prisen til Christopher Bering

”Det er en stor overraskelse og ære” fortæller Christopher, der ikke havde troet, at han var et emne til den fine titel ”Der er mange dygtige mennesker i Ledelses Forum, som bidrager fantastisk til netværket, og som på hver deres felt har enestående historier og erfaringer om lige præcis det felt, de sidder med - historier og erfaringer som man både forsøger at spejle sig i og på den måde løse nogle af de udfordringer, man selv sidder med eller får inspiration til nye tiltag i sin egen virksomhed” fortæller Christopher, der har været medlem af Ledelses Forum 4 år.

For Christopher er engagement, åbenhed og fortrolighed vigtigt i netværk ”Hvis ikke medlemmerne tør bringe deres udfordringer frem i lyset, så bliver det for poleret og overfladisk – og det lærer vi ingenting af. Jeg er glad for, at jeg kan bidrage med min sparring og samtidig lære af de andre medlemmer” fortæller Christopher.

Stort tillykke med titlen!