To Startup 24 iværksættere, der er arbejder med deres business coach

VIBORGegnens Erhvervsråd har de sidste 13 uger afholdt StartUp 24 for iværksættere, og nu er første del af forløbet afsluttet, efter at hver deltager er blevet matchet med en coach fra erhvervslivet.

Efter forsamlingsforbuddet blev hævet til 50 personer, lykkedes det endelig at afholde den afsluttende del af første forløb på StartUp 24.

Dagen begyndte med at hver deltager på StartUp24 skulle pitche deres ide for de fire Business Coaches, som skal være mentor for hver sin gruppe af iværksættere de næste 12 uger.

I den sidste del af StartUp 24 skal deltagerne nemlig indgå i coach-forløb med en erfaren erhvervsperson, som skal give muligheden for at have en person at læne sig op ad for sparring og udvikling samt skabe netværk i erhvervslivet.

- Målet med coachforløbet er, at iværksætterne får udviklet og styrket deres forretningsidé og skabt forbindelse til det etablerede erhvervsliv, fortæller iværksætterkonsulent og projektleder på forløbet Ian Norman.

De erfarne erhvervspersoner er Poul Jepsen, Niels Heuer, Helle Skaarup Larsen og Mikkel Bay fra Viborg Kommunes erhvervsliv.

Tid til netværk
Efter alle de gode pitches fra deltagerne blev der sat gang i netværksøvelser, så hver Business Coach kunne lære sin nye gruppe af iværksættere at kende.

Dette skete på en lidt alternativ måde – nemlig med samtalekort, hvor hver deltager skulle beskrive tre styrker ud fra tre samtalekort, hvilket gav en masse spændende snak og god debat ved bordene. Så nu er der skabt et godt grundlag for det videre coach-forløb og forbindelse til erhvervslivet.

Yderligere information om pressemeddelelsen fås ved henvendelse til VIBORGegnens Erhvervsråd – Ian Norman, tlf. 50 71 51 15 – iano@ver.dk 

Billederne her på siden viser deltagerne med deres Business Coaches.

 

StartUp 24 Viborg iværksætterne der sidder og sparrer med hinanden
Sussanne Østergaard der fortæller om sin virksomhed til business coach arrangement hold 1