Karen Touborg er navnet på den nye direktør, Business Viborg har ansat på posten som afløser for Henrik Hansen. Karen Touborg kommer med mange års ledelseserfaring fra Grundfos – og fremover skal hun stå i spidsen for udviklingen af erhvervslivet i Viborg Kommune.

Fra 1. juli sætter 52-årige Karen Touborg sig i direktørstolen hos Business Viborg, hvor hun skal fokusere på det lokale erhvervsliv i Viborg Kommune.

Karen Touborg kommer fra en direktørstilling på Grundfos, hvor hun gennem de seneste år har arbejdet med bæredygtighed indenfor miljø og arbejdsmiljø. Derudover har hun også tidligere været folkevalgt politiker, så det er altså en ny direktør, der har en spændende profil med sig i bagagen.

Karen Touborg

Den nye direktør er fuld af begejstring over, at hun nu skal til at videreudvikle et i forvejen stærkt erhvervsliv:

”Jeg ser frem til at træde ind i rollen som direktør for Business Viborg. I første omgang for at være, lære og lytte og derefter for sammen med medlemmerne og medarbejderne at udvikle de bedste vilkår for erhvervsudvikling i Viborg Kommune.

Selvom jeg ikke bor i Viborg Kommune, så har jeg gennem de sidste 17 år haft Viborg Kommune som mit andet hjem, da jeg har haft min arbejdsplads ved Grundfos. Desuden har jeg siddet i flere bestyrelser i Viborg Kommune - blandt andet Business Viborgs bestyrelse, så jeg har et solidt kendskab til organisationen.

Nu bliver det i en ny rolle, jeg kommer til at bidrage, og jeg glæder mig til at bygge videre på erhvervsudviklingen i Viborg Kommune med fokus på medlemmerne”, udtaler den nyudnævnte direktør for Business Viborg.

Formand for Business Viborgs bestyrelse, Gregers Johansen, forklarer, at han er meget glad for ansættelsesudvalgets beslutning, og han ser det som et scoop, at valget faldt på netop Karen Touborg:

“I forbindelse med ansættelsen har udvalget haft stort fokus på at finde en kandidat, der havde det rette mix mellem erhvervs- og ledelseserfaring samt ikke mindst en god forståelse for at bevæge sig i et politiske miljø.

I et meget stærkt ansøgningsfelt med mange rigtig gode kandidater besluttede ansættelsesudvalget, at Karen Touborg ville være den helt rigtige til at udfylde posten efter Henrik Hansen, der jo har gjort det ualmindelig godt i de år, han har bestredet posten som direktør for Business Viborg. Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet med Karen.”

Karen Touborg afløser Henrik Hansen, der efter 12 år på posten skal være direktør for Brancheforeningen Datacenterindustrien.

Ved yderligere spørgsmål kontakt: Gregers Johansen, 20203112 og Karen Touborg, 29469024