Det Gastronomiske Rejsehold

Business Viborg ønsker at gøre opmærksom på Det Gastronomiske Rejsehold for restaurationsbranchen. 

Kort fortalt er Det Gastronomiske Rejsehold et unikt og gratis tilbud til spisesteder i hele landet, hvor du har mulighed for at få skræddersyet et sparringsforløb for dit spisested. Erfaringen er, at mange søger inspiration, de er kørt fast i den samme menu, eller måske bare brug for at snakke og vende tankerne med en kok udefra. Mange har også brug for at blive bekræftet i, at det de faktisk laver er rigtig godt.

Sammen med en kok som passer til dit sted og en projektmedarbejder med kendskab til restaurationsbranchen vil vi komme ud og bruge to dage sammen med dig og dit sted. Projektet, der er støttet af Erhvervsministeriet, er udviklet af Food Organisation of Denmark. 

Gastronomi

Løft til gastronomien
Drivkraften bag rejseholdet er at løfte gastronomien uden for de større byer, så både danskere og turister kan få gode madoplevelser i hele landet. 

Dansk gastronomi har buldret derudaf de sidste mange år, hvor særlige de større byer er løbet med overskrifterne. Men der er også en rivende udvikling i gang uden for de større byer. Det er den udvikling Det Gastronomiske Rejsehold gerne vil være med til at skubbe til hele i hele landet. 

Lige nu rekrutterer de i øjeblikket spisesteder til efteråret/vinter 2022, men projektet kører helt til 2025, og har fra 2023 ekstra fokus på det grønne. 

Kontakt
Kontakt forretningsudviklingschef Amin Barrada, hvis du er interesseret i at vide mere - +45 54 33 55 14 // amba@buvi.dk