Global virksomhed med filial i Viborg

Dematic Robotics Udenlogo

Flere virksomheder begynder at investere i nye distributionscentre og logistiksystemer for at kunne følge med den stigende onlinehandel. Det er typisk håndteringen af godset fra varemodtagelse og til det bliver sendt ud til butikker eller kunder, der investeres i. Automatisering gør styring af lager og vanskelige produkter mere effektive og omkostningseffektive.

Global virksomhed med afdeling i Viborg
Dematic er en global teknologivirksomhed inden for supply change solutions, der leverer automatiseringsløsninger og har en ekspertforståelse af virkningerne af stigende online handel. Hos Erhvervenes Hus i Viborg sidder salgschef Finn Biller, som med sit salgsteam dækker hele Norden og lidt af Europa.

Dematic laver intra-logistik til distributionscentre og varehuse verden over. Det vil sige, at det er alt lige fra at stille reoler op til robotter, kraner, software til styring, 

installation og servicering af anlægget. Det er således hele processen inden for lager- og logistikstyring, de tilbyder.

Dematic laver intra-logistik til distributionscentre og varehuse verden over. Det vil sige, at det er alt lige fra at stille reoler op til robotter, kraner, software til styring, installation og servicering af anlægget. Det er således hele processen inden for lager- og logistikstyring, de tilbyder.

Hos Dematic kan de mærke, at specielt inden for fødevarer rykker markedet sig rigtig hurtig ”Corona har medført en stigning i salget inden for fødevarer og onlinehandel. Mange virksomheder som ikke troede, de skulle være en del af onlinehandlen, har fundet ud af, at det er der forbrugerne er, og derfor begynder de at investere heri” fortæller Finn Biller, salgschef hos Dematic.

Mange rejsedage i en global virksomhed
For Finn medfører det mange rejsedage at arbejde i en global virksomhed med en filial i Viborg.

”Normalt rejser jeg mange gange om året for at besøge kunder verden over, men det er nu blevet til Teams møder – og det går godt. Vi har haft projekter, der er blevet lukket ned pga. karantæneregler på byggepladsen, men ellers har vi stadig været i stand til at supportere vores kunder fuldt ud i hele verden. Det har været vigtig for os” fortæller Finn Biller.

Dematic har 10.000 medarbejdere i hele verden, hvor 90 af dem arbejder i Norden. En del af deres ansatte er maskinmestre, industriteknikere, automatikmekanikere, procesteknikere m.fl.