Gregers Johansen er ny formand for Business Viborg

På dagens ekstraordinære generalforsamling blev Gregers Johansen valgt som formand for Business Viborg i de næste to år.

Han driver i dag sin egen konsulentvirksomhed, hvor han arbejder med udvikling af virksomheder primært gennem bestyrelsesarbejde. Bag sig har Gregers Johansen en lang ledelseskarriere fra Grundfos i Danmark og udlandet.

Den nye formand glæder sig til at stille sig i spidsen for det største erhvervsnetværk i Viborg kommune.

Gregers Johansen

”Jeg ser frem til, i tæt dialog med medlemmerne at videreføre den gode udvikling og den stærke position, som Business Viborg har i det lokale erhvervsliv”, fortæller Gregers Johansen. ”Vi har en solid medlemsopbakning, og det er et af vores vigtigste aktiver, som jeg vil prioritere meget højt sammen med den øvrige bestyrelse og den meget kompetente organisation.”

Den første opgave for den nye formand er at ansætte en ny direktør, og det ser Gregers Johansen frem til at være med til.

”Det er helt afgørende at finde den rette person til den ret unikke stilling, hvor man skal kunne balancere mellem det erhvervsmæssige, det politiske og det uddannelsesmæssige på én gang. Søgningen er i fuld gang, og vi forventer, at den nye direktør tiltræder den 1. august,” siger Gregers Johansen. 

I forlængelse af den ekstraordinære generalforsamling holdt bestyrelsen et konstituerende møde, hvor Karen Touborg blev genvalgt som næstformand.

For yderligere information:

Gregers Johansen, tlf: 2020 3112 og mail: gj@gjc.dk  

Torsdag d. 2. maj 2024