Michael hjalp Provendi på rette vej

Kan du også blive i tvivl, om det du gør, er det rigtige?

Sådan var det hos Provendi. De vækster, men manglede kompetencer til at se på deres strategiske plan. Hvilken vej skulle de? Gjorde de det rigtigt? Derudover havde de et ønske om et mere lige partnerskab i virksomheden, men hvordan kommer man derhen?

De tog fat i Michael Freundlich fra Business Viborg, som tog på besøg hos Provendi med Per Høj fra Erhvervshus Midtjylland:

Provendi

”Michael og Per gennemgik f.eks. væksthjulet, og det gav nogle ret gode indikationer på, hvad det er vi skal, hvad vi skal være opmærksom på, og hvad vi skal huske. Derudover har de været gode til at stille de svære spørgsmål – hvorfor har I ikke gjort sådan? Hvad nu hvis det her skete osv. Så det har været enormt givende for os at få Michael og Per som sparringspartnere,” fortæller ejer Morten Allermann fra Provendi.

Provendi designer, producerer og leverer messestande og efter en gennemgang af virksomheden kunne Michael og Per hurtigt se, at der opstod et flaskehalsproblem hos Morten, der står for alt det kreative arbejde: ”Den analyse tog vi til os og har ansat en designer mere fra d. 1/4. Vi havde overvejet at ansatte en, men var i tvivl, om det var den rigtige beslutning. Det blev vi bekræftet i, at det var det. Generelt har vi lært, at vi gør det rigtige. Det har givet mere mod til at tage større beslutninger og givet en større ro,” fortæller Morten.

Har du brug for sparring? Vi er klar til at hjælpe dig! Tag fat i os her.