Mød os til Grønne Sammen

I år kan du møde os til Grønne Sammen, hvor vi retter fokus mod bæredygtighed i erhvervslivet. Vi vil være en del af programmet, og du kan møde os følgende steder: 

Viborgs Grønne Hule: Fredag d. 15. september kl. 16.15 – 17.00

Til Viborgs Grønne Hule mødes fremtidens bæredygtige visionære iværksættere. Seks modige iværksættere kaster sig ud i en pitch-konkurrence foran vores dommerpanel, hvor en hovedpræmie er på højkant. Dette er en del af Grønne Sammen Festival, hvor grøn innovation får vinger. Bliv inspireret, overrasket og oplev, hvordan en enkelt idé kan ændre verden.

Grønne Sammen

Green Friday: Fredag d. 15. september kl. 18.00 til 18.15

Oplæg om Kreativ Iværksætteri: Tænk anderledes og skab forandring

Amin Barrada, grundlæggeren af det verdensomspændende fænomen Green Friday, vil dele sin historie og opfordre til en ny tilgang til forretningsverdenen. Green Friday-bevægelsen startede tilbage i 2016 som et forsøg på at ændre den traditionelle Black Friday-mentalitet og skabe en bæredygtig indflydelse på vores miljø og samfund.

I dette oplæg på cirka 15 minutter vil Amin Barrada fremhæve vigtigheden af at tænke kreativt som iværksætter og skifte fokus fra at konkurrere på pris til at skabe noget ekstraordinært.

Debatten: Lørdag d. 16. september fra kl. 13.00 – 13.40:

Henrik Hansen og Stine Damborg fører an, når vi inviterer til debat med titlen "Når Modsætninger Mødes". Der vil være fokus på den grønne omstilling, og hvordan vi kan finde en fælles vej til succes.

Debatdeltagerne annonceres senere.

Business Viborg området

Besøg Business Viborg området (Grønt Erhvervsliv), der vil være fyldt med spændende stande. Her kan du møde en række af vores medlemsvirksomheder, der deler samme vision om en bæredygtig dagsorden. Bliv klogere på deres rolle i at fremme bæredygtighed i erhvervslivet i Viborg og omegn.

Tag del i samtaler om den grønne omstilling og få indblik i, hvordan erhvervslivet kan bidrage til at opbygge en mere bæredygtig fremtid. Målsætningen er at inspirere og motivere flere virksomheder til at tage aktiv del i klimaforandringerne.

Business Viborg Erhvervslounge

Besøg Business Viborg Erhvervslounge til Grønne Sammen og bliv klogere på vores rolle i at fremme bæredygtigudvikling i erhvervslivet i Viborg og omegn. Her kan du netværke og tale med virksomheder, der har fokus på den grønne dagsorden.

Skal du være med?

Ønsker du at være en del af eventet sammen med os, så tag fat i Amin Barrada på tlf. 54 33 55 14.