Internationale studerende der sammen kigger på en computerskærm

Mon ikke en international studerende kan hjælpe din virksomhed?

Har du brug for indspark eller mere kendskab til et bestemt eksportmarked? Eller har du brug for nysgerrige og ambitiøse ressourcer og vil hjælpe internationale studerende med at blive bedre til dansk? Så har du brug for en international studerende! De engelsksprogede uddannelser inden for IT, Auto og markedsføring søger både studiejobs og praktikpladser.

Mange fordele ved en international studerende
At få lige præcis en international studerende i praktik eller studiejob kan give dig mange fordele. Et eksempel kan være, at hvis din virksomhed samarbejder eller eksporterer til nogle af de lande, de studerende kommer fra, kan de give dig meget værdifuld viden om kulturen i det enkelte land, og selvfølgelig at de taler sproget. De studerende kommer fra henholdsvis Central- og Østeuropæiske lande og et par enkelte fra Mexico, Spanien og Cameroun.

Ved at have en international studerende kan du få flere dygtige ressourcer og samtidig være med til at tage et ansvar ved at hjælpe den studerende med at blive bedre til dansk.

Interesseret?
Onsdag d. 23. september har du mulighed for at møde de studerende til praktikdating på Erhvervsakademi Dania i Viborg. Læs mere om praktikdating her

Er du interesseret i at få en studerende i praktik eller i et studiejob, så kontakt Lene Odgaard, Virksomhedskonsulent hos Dania på leod@edania.dk,+ 45 61 95 35 33 eller læs mere her

Erhvervsakademiet Dania Logo