20190613 145843467 Ios

Netværk og sparring i erhvervslivet 

Netværk og sparring er en vigtig del i erhvervslivet – både på det personlige plan men også i virksomheds regi. Det har Line Christensen, Sales & Marketing Manager hos Sjørup Group oplevet på egen hånd.

Line er medlem af Ledelses Forum. Et netværk VIBORGegnens Erhvervsråd driver: ”Det er gavnligt for mig at være en del af Ledelses Forum, fordi jeg har mulighed for at sparre med andre. I hverdagen kan der opstå situationer, hvor man bliver i tvivl, om det er rigtigt, det man gør, eller om man gør det godt nok. Så er det rart, man kan sparre med nogen, der er i samme båd. I Ledelses Forum kommer helt konkrete eksempler på bordet fra hverdagen, som man kan relatere til, og det er enormt brugbart for mig både personligt men også forretningsmæssigt,” fortæller Line, der har været medlem af Ledelses Forum i 2 år.

Netværk
Selve netværksdelen er også en vigtig relation for Line. ”Hvis der opstår en situation om f.eks. eksport, sidder det i bevidstheden, at jeg har nogle gode ressourcer, jeg kan trække på. Jeg vil slet ikke være bekymret for at henvende mig til andre i gruppen, fordi der altid er en god stemning og en lyst til at hjælpe hinanden,” afslutter Line, der kun kan opfordre andre til at indgå i et netværk med ligesindede.

Ledelses Forum består af 40 personaleledere og ejere af mindre virksomheder. Læs om de forskellige netværk VIBORGegnens Erhvervsråd driver her.