Pure Power / Toft Care flytter ind i vores kontorfaciliteter

Vi har fået en ny lejer i vores kontorfaciliteter på 3. sal i House of Industry. Det er Pure Power/ Toft Care, som 1/1-2023 flytter ind i kontormiljøet. Pure Power er et brand i Toft Care.

Toft Care er en special fødevarevirksomhed, der laver ernæring til hospitaler, plejehjem og hjemmeboende, der har brug for ernæring. De laver funktionelle fødevarer, som hjælper mod underernæring. Pure Power laver derimod sportsernæring såsom energibarer, proteinbarer mv.

Toft Care / Pure Power

Toft Care og Pure Power fremstiller de fleste varer på deres egen fabrik, der ligger mellem Skive og Nykøbing Mors. Det er også her virksomheden holder til. Lige indtil nu, hvor de har valgt at rykke salg og marketing til Viborg.

”Med den beliggenhed vi har i dag, kan det være svært at få de rette profiler inden for ecommerce og marketing. Derfor har vi valgt at åbne et kontor i Viborg for at rykke tættere på de rette profiler. Derudover bor mange af vores medarbejdere i Viborg, så det er nærliggende med et kontor i byen. Vi oplever, at flere arbejder hjemmefra grundet kørsel, og det går udover interaktionen på arbejdspladsen. Derfor håber vi på en mere dynamisk arbejdsplads i House of Industry, hvor medarbejderne kommer til at sidde sammen hver dag,” fortæller direktør Peter Toft.

Det er Pure Powers salgs- og marketing afdeling, som flytter ind i vores kontorfaciliteter på 3. sal i House of Industry. De flytter ind med 4-6 medarbejdere, som vi ser frem til at byde velkommen!

Mangler du et kontor i Viborg? Vi har et møbleret kontor til leje. Du får kontor lige ved siden af Pure Power og bliver en del af et innovativt miljø, hvor sparring og netværk er inden for rækkevidde.

Læs mere om kontorlokalet HER.