Er du god til at sparre med andre?

Som selvstændig kan det være udfordrende at være alene med alle sine tanker og ideer. Derfor er sparring med andre guld værd. Det kan Henrik Zacho skrive under på.

HZ Arsenalet

Henrik er selvstændig erhvervsdrivende og har haft stor gavn af at sparre med bl.a. erhvervskonsulent Ole Dalsgaard Sørensen fra VIBORGegnens Erhvervsråd: ”Jeg har sparret meget med Ole i forhold til at blive skarpere på min forretning. Det kan være svært at se sig selv ude fra og her har Ole været en stor hjælp. Han er god til at udfordre mine tanker og give mig et godt modspil” fortæller Henrik Zacho, der er blevet endnu skarpere på sit fundament.

Den helt rigtige lokation
Som selvstændig er det også vigtigt at finde et sted, der passer til sin forretning og her har Henrik fundet det helt rigtige sted for ham. ”Jeg har kontor på Arsenalet, og det er et fantastisk sted at drive mit reklamebureau. Her er mange dygtige og kompetente kreative ildsjæle, jeg både sparrer og samarbejder med, tegnere, film- og lydfolk, grafikere og animatorer. Vi er gode til at hjælpe hinanden på kryds og tværs og har et fantastisk fællesskab. Jeg kunne ikke være et bedre sted” fortæller Henrik, der kun kan opfordre andre selvstændige til at vælge det helt rigtige sted at drive sin forretning fra.

Arsenalets logo
Det er også Henrik, der har fået den fornemme opgave at designe Arsenalets logo "Det var faktisk en ære at få den opgave, idet det jo skal repræsentere et helt hus fyldt af hammerdygtige tegnere. Derfor valgte jeg en løsning, hvor alle husets virksomheder er repræsenteret inden i logoet. Og “Arsenalet” skrevet over tre linjer symboliserer de tre etager i bygningen" fortæller Henrik, der netop arbejder med at designe løsninger, som i høj grad afspejler kundens virksomhed.