Sparring hjælper Vaffelbaronerne videre

Vaffelbaronerne Sjov

Som virksomhed løber man af og til ind i en række udfordringer, som ikke altid kan klares alene. Det oplevede Vaffelbaronerne, der på et tidspunkt havde brug for erhvervssparring for at komme videre med deres udfordringer. Derfor blev erhvervskonsulent Ole Dalsgaard Sørensen sparringspartner for virksomheden:

”Jeg kender Ole fra tidligere, så det er fedt at have ham med på vores hold, hvor vi nyder godt af hans store erhvervserfaring” fortæller Nithu Thava medindehaver af Vaffelbaronerne, og fortsætter: 

Vi har fået mange gode råd, input og ideer som har udfordret os på forskellige parametre – eksempelvis på vores salgsstrategi, hvilket har gavnet os på mange måder fortæller Nithu, der specielt er glad for den gode personlige relation, der er opbygget.

Nysgerrighed og engagement
”Fra Business Viborgs side bliver der udvist oprigtig nysgerrighed og engagement for vores virksomhed, og det betyder meget for os. Da vi meldte os ind i Business Viborg, tænkte vi over, hvor meget vi ville få det brugt. Men Ole er god til aktivt at ringe til os for at høre, hvordan det går, og så er det tit i denne dialog, at vi får vendt forskellige udfordringer og på den måde nyder godt af medlemskabet. Som opstartsvirksomhed kan man godt følge sig alene, og så er det rart at have en, der virkelig ’vil’ dig, og det mærker vi tydeligt fra Ole” fortæller Nithu.

Vaffelbaronernes fire stiftere er fra Bjerringbro, hvor de har valgt at slå sig ned med både lager og kontor. I deres 2. regnskabsår kom de ud med et overskud og har allerede fået 50 forhandlere af deres vaffelkoncept. Vaffelbaronerne er mere end klar til at indtage hele Danmark.