Sparring om det lokale erhvervsliv

DANLYX Ansatte

Morten Larsen fra Danlyx har taget imod Business Viborgs tilbud om virksomhedssparring og sammen med erhvervskonsulent Ole Dalsgaard Sørensen har de bl.a. drøftet det lokale erhvervsliv, hvor Ole har givet indspark til, hvordan Danlyx kan få et bedre kendskab til erhvervslivet.

Lokal aktør
For Danlyx er lokale kunder vigtige. Det betyder, at de arbejder målrettet med at få lokale kunder og

opbygge et godt samarbejde med det lokale erhvervsliv. ”Vi vil gerne have et større kendskab til erhvervslivet i Viborg Kommune, så vi kan blive en lokal aktør inden for arbejdstøj. Det gør vi, ved at være mere lokalt orienterede og det indebærer bl.a., at vi er en del af Business Viborg” fortæller Morten Larsen, CEO og indehaver af Danlyx.

”Ole har været en stor hjælp for os, og det har været rigtig godt at sparre med én, der kender erhvervslivet og ved, hvad der foregår” fortæller Morten, der også overvejer at indgå i et af de netværk Business Viborg driver samt deltage i arrangementer for at opbygge et endnu større lokalt netværk.

Miljø-profil
Hos Danlyx har også de et stort fokus på bæredygtighed. Hvert år kasseres mere end 100.00 tons tekstilaffald i Danmark og Sverige, hvor halvdelen går direkte på forbrændingen. Den overvejende del af de tekstiler der bliver destrueret, er arbejdsbeklædning. ”Det er vigtigt for os, at vi har en miljøprofil, så vi kan være med til at mindske tekstilaffald i Danmark. Det gør vi via vores BUY BACK program” fortæller Morten.  Her køber Danlyx jeres udtjente arbejdstøj, når I køber nyt. Arbejdstøj som forsat kan fungere som tøj, men som ikke længere må klassificeres som arbejdstøj, doneres til lokale hjælpeorganisationer. Og arbejdstøj, der ikke kan genanvendes i dets nuværende form, bliver returneret til kredsløbet, så det kan blive brugt til nyt tøj, sko, byggematerialer eller noget helt andet.

One Point of Contact
Udover miljøprofilen har Danlyx også en mission om at arbejde 360 grader med deres kunder. Det betyder, at kunderne har mulighed for at samle alt deres firmatøj hos Danlyx, da de både tilbyder arbejdstøj, profiltøj, sportstøj, fritidstøj samt et stort udvalg af både firmagaver og firmajulegaver.

Danlyx kalder det One Point of Contact.

Danlyx bor nu på Livøvej i Viborg i et lejemål på over 600 kvm, hvor der er plads til både produktion af tryk og broderi, og et showroom, så kunderne kan se og mærke firmatøjet inden, de køber det.

Business Viborg er også klar til hjælpe dig med virksomhedssparring. Tag kontakt til os i dag - find vores medarbejdere her. 

IMG 0419