Sparring om ny bestyrelse

I juni 2020 overtog søskendeparret Signe Giandrup og Tobias G. Nielsen familievirksomheden Ravendo Randersbørsen A/S. De skal nu stå for videreudvikling af virksomheden, og det skal de gøre i et tæt samarbejde med deres nye bestyrelse.

Ravendo Randersbørens bestyrelse samlet foran deres logo skilt

”Ravendo står allerede på et stærkt fundament efter vores tidligere bestyrelse, så processen omkring vores videreudvikling har krævet en ny stærk bestyrelse, og det har vi fået. Vores nye bestyrelse repræsenterer forskellige brancher bredt og går ind i samarbejdet med en solid baggrund indenfor de punkter, som er grundlæggende for vores strategi de kommende år” fortæller Signe Giandrup fra Ravendo.

Sparring med VIBORGegnens Erhvervsråd
Da der skulle findes en ny bestyrelsesformand, fik Ravendo sparring hos VIBORGegnens Erhvervsråd, og det har de bestemt ikke fortrudt. ”Vi har nydt godt af VIBORGegnens Erhvervsråd i processen med at samle en ny bestyrelse. Michael Freundlich har guidet os i den rigtige retning i forhold til at finde en egnet bestyrelsesformand til lige præcis den opgave, der ligger foran os. Og vores nye bestyrelsesformand har også været en kæmpe hjælp til at finde de øvrige medlemmer, så vi kunne få det helt rigtige team”, fortæller Signe, der nu har fået en professionel bestyrelse med stærke profiler og ser frem til det nye samarbejde og videreudvikling af familievirksomheden.