Stærkt fællesskab. Stærkt erhvervsliv.

Business Viborg Logo CMYK M├©Rkgr├©N Og Lysgr├©N

Business Viborg er en aktiv og uafhængig medlemsorganisation, der kæmper for iværksætterne, de etablerede virksomheder, de globale koncerner på vej til Viborg-området – og alle andre, der som os, vil være med til at skabe de bedste vilkår for at drive virksomhed i Viborg Kommunes geografiske område.

Vi er sat i verden for at hjælpe, motivere og inspirere til ansvarlig vækst – i et tæt samarbejde med engagerede mennesker fra erhvervsliv, kommune, uddannelser og interessegrupper.

Med over 650 virksomheder i ryggen udvikler vi attraktive medlemstilbud, deler værdifuld viden, driver netværk, påvirker politisk og arbejder stenhårdt på at placere Viborg på verdenskortet.

 

Vidste du, at Business Viborg, på et normalt år, har mere end 700 sparringsmøder med virksomheder i vores geografiske område?

Herudover arrangerer Business Viborg årligt mere end 50 kurser, foredrag, virksomhedsbesøg, tematiske træf og netværksarrangementer. Pt. driver vi otte netværk indenfor bl.a. ledelse, strategi, eksport, automotive, karriere, iværksætteri og industri.

Iværksætteri er et stort fokusområde hos Business Viborg

Det er vigtigt, at iværksætterne bliver hjulpet godt på vej, for ellers risikerer vi, at der ikke sker fremdrift og vækst i erhvervslivet i fremtiden. Det sidste halvandet år har Business Viborg gennemført 222 iværksættervejledninger. 

Business Viborg arbejder for hele Viborg og omegn

Udover vores medlemsvirksomheder og iværksætterne, arbejder vi for hele Viborg-området. Et eksempel er, at vi en del af Karriereby Viborg, hvor omdrejningspunktet er at udvikle Viborg som karriereby samt at fastholde og tiltrække arbejdskraft til hele området. En del af denne mission går ud på at tiltrække nye uddannelser til byen og samarbejde med virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne, så de studerende kan udfolde deres potentiale i det lokale erhvervsliv.

 

20210706 Billede Kernefortælling Linkedin 2