Startup 24 Undervisning

Anna Marie Johansen fra Coachconnexion brugte Perspektivhjulet til at illustrere de mentale tilstande, man som iværksætter kan vælge at ”sætte” sig selv i.

Trods nedlukning, hjemsendelse og forbud mod forsamlinger, har de 15 iværksættere på StartUp 24 fortsat modtaget undervisning.

 

Online undervisning
De første uger blev holdet undervist via webinar, der havde den fordel, at man som deltager kan følge undervisningen fokuseret og evt. gense oplægget. På webinarne blev holdet undervist i forretningsudvikling og brugen af Business Model Canvas af Bjarne Gedsted Hansen fra LIFWEWERK og Jesper Holm-Pedersen fra Einfach, der underviste i økonomi, budgetter, det daglige bogholderi samt finansieringsmuligheder.

Iværksætterne samles igen
I ugerne efter påske kunne holdets 15 iværksættere vende tilbage til Lokale 24, på VIBORGegnens Erhvervsråd, og modtage ”fysisk” undervisning. Da begrænsningen på antallet af forsamlede stadig er på max 10, er holdet blevet delt i to og modtager undervisning enten formiddag/eftermiddag eller en hel ugedag – enten tirsdag eller torsdag. Denne praktiske foranstaltning har gjort, at de fagpersoner der har stået for undervisningen, har afholdt deres oplæg to gange. Alligevel har de oplæg været meget forskellige, da indholdet blev debatteret ud fra den branche, de forskellige iværksættere befinder sig i.

Hvad ér StartUp 24?
StartUp 24 består af 3 moduler; Basis, Professionel og Business Coach. I uge 21 afvikles den sidste undervisning i Basisdelen med et oplæg om iværksætteres muligheder inden for bæredygtighed og FNs Verdensmål af Mette Mørup fra Rotundo.

Herefter starter holdet op på den del af StartUp 24, hvor alle de værktøjer, der er blevet introduceret de seneste mange uger, skal implementeres og sættes i brug i virksomheden. I ugerne op mod sommerferien får alle deltagere muligheden for at benytte et skrivebord i Lokale 24, hvorfra de kan drive og udvikle deres virksomhed bakket op af konsulenter fra VIBORGegnens Erhvervsråd.

Alle deltagere på holdet er blevet puljet i firmandsgrupper og matchet med en Business Coach, der skal være mentor både for holdet af fire, men også for den enkelte iværksætter. Business Coach-delen for dette hold starter efter sommerferien og varer sammenlagt 12 uger, hvor der vil være planlagt 3-4 møder pr. måned.

Vil du også være med?

Er du selv blevet interesseret i at deltage i StartUp 24, eller kender du en iværksætter, kan du læse mere om indhold, og hvordan du kan deltage på næste hold, der starter tirsdag den 11. august.

Læs om StartUp 24 Viborg