Direktør til Business Viborg

Bliv nøglespiller i realiseringen af bæredygtig vækst og innovation i hjertet af Danmark

Som direktør for Business Viborg vil du stå i spidsen for en dynamisk og visionær organisation, der arbejder for at fremme erhvervslivet og samarbejdet i Viborg Kommune.

Du vil lede en organisation, som er i udvikling, og som bidrager til at udvikle erhvervslivet, samfundet og uddannelsesinstitutionerne i Viborg, således at man også i fremtiden er en attraktiv by for virksomheder og borgere. Du får muligheden for at implementere visionære strategier, der vil positionere Viborg som en førende kommune inden for bæredygtig udvikling og erhvervsliv.

Mere end et klassisk erhvervsråd

Business Viborg er ikke blot et erhvervsråd, men et udviklingscenter og et netværk for hele Viborgs erhvervsliv. Organisationen har til formål at være et samlingspunkt og en innovationshub, hvor bæredygtighed og vækst er i centrum. Med 16 dedikerede medarbejdere og et stærkt netværk af virksomheder og uddannelsesinstitutioner arbejder vi målrettet på at styrke Viborg som en attraktiv kommune for både eksisterende og nye borgere og virksomheder.

Der er fokus på at fremme bæredygtighed og digitalisering inden for erhvervslivet, samtidig med at man lægger stor vægt på at integrere uddannelsessektoren i erhvervsudviklingen og etablere et partnerskab med uddannelsesinstitutionerne. Dette partnerskab fremmer udviklingen af en kvalificeret arbejdsstyrke og understøtter livslang læring, hvilket er afgørende for både den økonomiske vækst og innovation i Viborg.

Primære opgaver

Som direktør vil du blandt andet være ansvarlig for følgende opgaver:

  • Etablere og vedligeholde relationer til lokale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og andre nøgleaktører.
  • Videreudvikle organisationens strategi i tæt samarbejde med bestyrelsen.
  • Lede og motivere medarbejderne samt sikre fortsat høj trivsel og professionalisme i organisationen.
  • Økonomistyring og sikring af organisationens finansielle sundhed.
  • Fremme Business Viborgs synlighed og relevans i erhvervslivet og i bredere samfundsmæssige sammenhænge.

Din baggrund

Du kan komme med en baggrund fra flere forskellige relevante uddannelser og jobs. Det vigtigste er din erfaring med og interesse for at arbejde på tværs af det kommercielle og offentlige. Hertil følgende:

  • Stærke lederegenskaber og evne til at motivere og samle et team.
  • Erfaring med strategiudvikling og -implementering.
  • God forståelse for både de kommercielle og politiske aspekter af erhvervslivet.
  • Erfaring med projektledelse og evnen til at drive og realisere komplekse projekter.
  • Fremragende kommunikations- og netværksfærdigheder.

For yderligere oplysninger, læs mere i den uddybende jobprofil på Mercuri Urvals hjemmeside, hvor også ansøgning og CV uploades  

Praktiske oplysninger

Ved spørgsmål til stillingen kontakt venligst Karen Touborg på tlf. +45 2946 9024 eller konsulent Jesper Lund på tlf. +45 4045 3435.

Ansøgningsfrist er den 14. maj 2024 kl. 09.00.