Stillingsopslag: Praktikant hos Business Viborg

Vil du tættere på erhvervslivet i Viborg og omegn og samtidig være en del af et team, der styrker og udvikler erhvervslivet?

Så skal du søge om at blive praktikant hos Business Viborg i forårssemestret 2023.

En stærk medlemsforening
Business Viborg er en forening for erhvervslivet i Viborg og omegn, hvor målet er at styrke erhvervslivet gennem et stærkt fællesskab. Vi har 650 medlemsvirksomheder og er 17 medarbejdere. Vi afholder mere end 50 arrangementer og events om året og har specialister inden for FN17s Verdensmål, iværksætteri, netværk, forretningsudvikling, eksport, infrastruktur, 3D print, velfærdsteknologi, datacenterindustrien, Karriereby Viborg, fonde og puljer og meget andet.

Vi har en meget stor berøringsflade – både lokalt og internationalt – med mange vekslende arbejdsopgaver, nye projekter og opgaver, der løbende kommer til.

Det kan du arbejde med
Du får rig mulighed for selv at sætte dit præg på, hvilke opgaver du gerne vil løse. Der findes mange områder, hvor vi kan bruge din hjælp og kompetencer, og vi forestiller os, at du bl.a. kommer til at arbejde med

  • Udarbejdelse af SoMe plan inden for iværksætteri
  • Forberedelse til og deltagelse i messer, åbent hus og andre arrangementer inden for især iværksætteri og Karriereby Viborg
  • Deltagelse i udvalgte workshops
  • Udvikling af karrieremulighederne i Viborg og omegn
  • Aktivitets-, medlems- og tilfredshedsanalyser
  • Ad hoc opgaver

Du får også mulighed for at hjælpe til ved den del af vores organisation, der arbejder med udvikling af velfærdsteknologi, herunder 3D print, VR og XR. Ligeledes er der mulighed for at bidrage og deltage i FN17 Business, som hjælper virksomhederne med at implementerer FN17 Verdensmålene i virksomheder. 

Vi søger
Du er i gang med at uddanne dig til administrations- eller markedsføringsøkonom. Du er velformuleret og god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk. Du arbejder struktureret med dine opgaver og styrer projekter sikkert fra start til slut.

Vi vægter personlighed, selvstændighed, teamånd og lysten til at lære. Du skal dog som minimum være almindeligt erfaren bruger i MS Office pakken.

Det vil være en fordel, hvis du har én eller flere af følgende kvaliteter: Du trives i fællesskaber og åbent kontormiljø, du interesserer dig for det lokale erhvervsliv, du vil gerne møde nye mennesker, du har et positivt mindset, og du sætter pris på en fleksibel og vekslende arbejdsdag. 

Praktiske forhold
Det er en ulønnet praktik på fire måneder, hvor du arbejder fire dage om ugen. Der er gratis kaffe/te og frugtordning samt fællesfrokost én gang om ugen. Derudover er vi selvfølgelig glade for kage i ny og næ.

Du vil referere til vores forretningsudviklingschef Amin Barrada. Samtaler afholdes løbende, og opslaget fjernes når stillingen er besat.

En unik mulighed
Du skal søge praktik hos Business Viborg, hvis du vil godt fra start i din karriere. Det er en unik mulighed for at få kendskab til det brede erhvervsliv så tidligt i karrieren!

Så grib muligheden. Søg og lad os finde ud af om vi er det rette match. Så gør vi, hvad vi kan, for at du kan få en spændene og unik praktikperiode.

Send din ansøgning til Amin Barrada på amba@buvi.dk - senest d. 29. september 2022.