Ny lejer i Business Viborg Innovation

Thomas Stokvad Laursen fra Viborg Ejendomme er ny lejer i innovationsmiljøet Business Viborg Innovation. Thomas har Viborg Ejendomme sammen med sine to brødre. De har drevet virksomheden i ca. 6 år på fritidsbasis, men nu er tiden inde til at udvikle forretningen endnu mere. Derfor er Thomas pr. 1. april startet fuldtid i virksomheden, og i den forbindelse søgte han en kontorplads.

”Efter jeg er startet på fuldtid, har jeg haft brug for en kontorplads i stedet for at sidde hjemme. Det kan være fint at arbejde hjemmefra, men jeg havde brug for en arbejdsdag, som jeg skulle møde ind til fortæller,” Thomas, der valgte en kontorplads hos Business Viborg Innovation.

Thomas

Åbent kontormiljø
”Jeg valgte Business Viborg Innovation, fordi jeg søgte en kontorplads i et åbent miljø, hvor det er muligt at få en form for kolleger at tale og sparre med. Og så var prisen rigtig fornuftig i forhold til det, jeg fik med,” fortæller Thomas, der ikke var i tvivl om, at det var det miljø, han søgte, da han så det første gang.

Thomas har haft en kontorplads i ca. en måned og kan allerede mærke kollegaskabet med de andre lejere. ”Jeg kan 100% mærke kollegaskabet, og selvom vi laver vidt forskellige ting, er det givtig at tale og sparre med de andre. Vi har allerede et rigtig godt fællesskab,” siger Thomas.

Netværk og gode kontakter
I forbindelse med det åbne kontormiljø håber Thomas også, at det kan være med til at skabe netværk, som han kan drage fordel af i sin forretning: ”Business Viborg har mange medlemmer, og det er ikke utænkeligt, at det kan være med til at udvide mit netværk og skabe kontakter, der kan gavne det, jeg sidder og arbejder med,” fortæller Thomas, der også ser det som en fordel, at det er muligt at sparre med Business Viborgs konsulenter og trække på deres viden ”Man er aldrig for gammel til at lære noget nyt,” slutter Thomas med et smil.

Læs meget mere om Business Viborg Innovation her