Velkommen til Stine og Dan i FN17 Business

Stine Damborg og Dan Skovgaard skal fremadrettet stå i spidsen for FN17 Business som henholdsvis projektchef og verdensmålskonsulent.

Stine kommer fra en lederstilling hos Mercantec og sidder i Byrådet i Viborg Kommune samt i Regionsrådet i Region Midtjylland. Dan er tidligere erhvervschef hos Erhverv Væksthimmerland, så det er to profiler, der har et stort kendskab til erhvervslivet, som træder ind i FN17 Business.

”FN17 Business er et af de bedste projekter, der er skabt lokalt i nyere tid i Viborg. Det er med til at sikre, at SMV’erne får understøttet deres forretningsudvikling med udgangspunkt i verdensmålene. Det glæder jeg mig enormt meget til at føre videre,” fortæller Stine.

Stine Damborg og Dan Skovgaard

For Dan er det virksomhedskontakten, der er i højsædet: ”Jeg ser frem til at møde virksomhederne og være med til at skabe en forandring hos dem. Vi er i gang med at udvikle værktøjer og tilbud, som skal understøtte virksomhedernes vej mod en grønnere og mere bæredygtig forretningsstrategi, og det glæder jeg mig til at blive en del af,” fortæller Dan.

Følg med hos FN17 Business og find ud af, hvordan Stine og Dan kan hjælpe din virksomhed på vej mod en mere bæredygtig forretningsplan 🌎🌱