VI ER FLYTTET

IMG 4492

Business Viborg (tidl. VIBORGegnens Erhvervsråd) er flyttet til Erik Ejegods Vej 16 i Banebyen i Viborg.

Vores flytning skyldes både praktiske og forretningsmæssige årsager. Vi er erhvervslivets mødested og nye aktiviteter udvikles kontinuerligt. Så vi har brug for de rigtige rammer til at invitere vores medlemmer, iværksættere og samarbejdspartnere indenfor til både møder, kurser eller længerevarende udviklingsprojekter.

Vi fortsætter naturligvis med at køre iværksætterforløb og skaber et nyt inkubationsmiljø i Viborg, hvor iværksætterne kan sidde hos os i en længere periode, mens de får deres forretning op at køre.

”Med flytningen får vi mulighed for at samle erhvervslivet på vores egen adresse. Det er en måde at styrke fællesskabet på og få medlemmerne, iværksætterne og samarbejdspartnere tættere på i hverdagen” fortæller erhvervsdirektør Henrik Hansen.

IMG 4514
IMG 4550

Nye synergier mellem erhvervslivet og uddannelser 
Vi arbejder med at reducere de udfordringer, som erhvervslivet står overfor. Det kan f.eks. handle om arbejdskraft, infrastruktur, flere uddannelser til vores område eller digitalisering i virksomhederne.

I det nye domicil får vi også mulighed for at hjælpe med løsninger. Her bor vi under samme tag som Maskinmesterskolen og Mercantecs industriteknikeruddannelse, hvor vi har deres udstyr og kompetencer, som kan anvendes i forhold til udviklingen i området:

”En af årsagerne til valget faldt på Erik Ejegods Vej 16 er blandt andet, at vi kan se nogle synergier ved at være tæt forbundet med uddannelserne. Vi har en stærk position indenfor industri, hvor Viborg er den 6. største industrikommune. Og maskinmester- og industriteknikeruddannelsen er meget efterspurgte i industrien. Det betyder, at vi kan sætte studerende i spil i forhold til erhvervslivet, hvilket kan give stor værdi for begge parter” fortæller Henrik Hansen, der også ser frem til at få samlet medarbejderne i en stærkere enhed og skabe en ny fælles kultur i organisationen efter sammenlægningen med Center for Industri og Test og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi.

Vi glæder os til at byde indenfor på vores nye lokation og vise de muligheder som det nye hus byder på.