Vi søger en forretningsudviklingschef/Business Development Manager

Business Viborg har over de seneste år udvidet aktiviteterne markant med nye services og nye kompetencer inden for bæredygtighed og digitale teknologier samt et nyt navn og logo. Desuden har vi fået helt nye lokaler og mange flere kvm at udfolde os på i House of Industry – midt i Viborg Baneby.

Har du lyst til at stå i spidsen for en vækststrategi, og brænder du for erhvervsudvikling?

Så er det dig, vi kigger efter.

Som følge af den positive udvikling de senere år søger vi en dynamisk og energisk person med engagement og store ambitioner, der kan være med til at realisere vores vækstplaner, hvor vi skal udvide medlemskredsen, fylde vores nye lokaler med spændende virksomheder og iværksættere samt videreudvikle vores mange tilbud til det lokale erhvervsliv.

Som forretningsudviklingschef skal du gå forrest og skabe resultater både i din egen direkte kundekontakt og gennem en positiv og inddragende ledelses- og samarbejdsstil. Du skal udvikle vores eksisterende medlemskreds fra det nuværende niveau med ca. 650 medlemsvirksomheder til 800 virksomheder inden for de næste tre år. Samtidig skal du medvirke til at skabe et attraktivt udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder i vores nye fysiske rammer.

Du kommer til at referere til erhvervsdirektøren, og du får et stort, selvstændigt ansvar for den lokale del af forretningen med gode muligheder for at være med til at sætte retning og bringe nye idéer i spil. Der er kort vej fra idé til handling, så længe det kan være til gavn for det lokale erhvervsliv.

Vil du være en del af et stærkt hold?

Udvikling af erhvervslivet i Viborg-området kræver en stærk holdindsats, og hos Business Viborg kommer du til at arbejde sammen med 16 motiverede medarbejdere med en bred vifte af kompetencer og erfaring, og vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet.

Ud over de lokale aktiviteter for iværksættere og virksomheder, som du kommer til at stå i spidsen for, så er foreningen også omdrejningspunkt for en række indsatser inden for f.eks. bæredygtighed, digitalisering, 3D-print og velfærdsteknologi, der rækker længere ud end Viborg-området. Dette er med til at skabe en god atmosfære, hvor nysgerrighed, faglighed, samfundssind og forretningsudvikling går hånd i hånd.

Du kommer desuden til at indgå i tætte samarbejdsrelationer med Viborg Kommune, de lokale uddannelsesinstitutioner og andre organisationer, der på forskellig vis arbejder på at fremme erhvervslivets vilkår.

Hvad er din profil?

Du må gerne have nogle års ledererfaring, men det vigtigste er, at du har et drive og en lyst til at stå i spidsen for en gruppe engagerede og dygtige medarbejdere, der alle brænder for at udvikle det lokale erhvervsliv. Du får også selv kundeansvar i et vist omfang, så du kommer ud og mærker, hvad der rører sig blandt medlemsvirksomhederne.

Du har en kommerciel baggrund, f.eks. inden for salg, marketing, konsulent eller drift af udviklingsmiljø, og du har et godt uddannelsesmæssigt fundament. Du er vant til at gå forrest og er i stand til at skabe resultater, og så er du dygtig til at skabe tillidsfulde relationer med kunder og kolleger. Det er et plus, hvis du har stærke digitale kompetencer, evt. med erfaring inden for e-commerce eller lignende.

Praktiske forhold

Vi aflønner naturligvis i henhold til dine kvalifikationer og jobbets indhold, og du får desuden en god samlet pakke med pension og sundhedsforsikring m.m.

Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den helt rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte erhvervsdirektør Henrik Hansen på tlf. 4013 4474 eller på mail: heha@buvi.dk.

Ansøgningsfristen er den 31. marts 2022.

Ansøg stillingen her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/439683/forretningsudviklingschef-business-development-manager