Annette Bjerre Andersen Ryhede fra ARTIKULATION er kommunikationsrådgiver og afholder et webinar om, hvordan man skaber suveræne onlinemøder. Annette vil guide dig igennem hvordan du forbereder, målsætter, strukturerer og faciliterer suveræne onlinemøder – med et klart mål for øje. Annette har mere end 15 års erfaring med at undervise og rådgive i optimering af den mundtlige kommunikation.

Skab suveræne onlinemøder - Webinar 19. januar

Hvordan gør du dit onlinemøde til et, folk ikke har lyst til at forlade igen? Hvordan sikrer du struktur, fremdrift og resultater samtidig med, at du skaber grobund for tillid og samarbejde?

Hvordan får du deltagerne involveret, så I sammen får skabt det rigtige output?

Møder kan handle om alt fra informationsdeling og beslutninger til problemløsning og udvikling af nye idéer. Men hvordan får du dine deltagere til at give det rigtige input, så I kommer sikkert hen til målet?

I dette webinar møder du kommunikationsrådgiver og ejer af ARTIKULATION Annette Bjerre Andersen Ryhede, som vil guide dig igennem, hvordan du forbereder, målsætter, strukturerer og faciliterer suveræne onlinemøder – med et klart mål for øje.

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her